На 18 юли 2018 да почерпят

Играчите на „Левски“ стоят час и половина в съблекалнята след отпадането

Ултрасите заградиха „Герена“

Делио Роси: Оставка? Не се предавам, но ще говоря с шефовете

Време е прокуратурата да се самосезира

„Левски“ направи всичко, за да отпадне от „Вадуц“ и успя! Феновете бесни!

400 проби за чумата във Франция, за да потвърдят резултатите Дават средно по 327 лв. на глава добитък под селекционен контрол

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 18 юли 2018

Феновете на „Левски“ поискаха оставката на Роси, опитват да нахлуят на терена (СНИМКИ)

Дуел за поръчки между Боинг и Еърбъс (ИНФОГРАФИКА)

Една нова кола на 400 души от населението По ръст на продажбите влизаме в топ 5 на ЕС

Бизнесменът Мирослав Хинков и съпругата му пътували в самолета, пуснат без проверка на Летище „София“ И двамата имали лиценз за пилот

Джихадистите се заканиха на Кипър, полицията отрича

Бойко Борисов: По време на мандатите на БСП сивата икономика става огромна Щом дойде наше правителство - изсветлява, заяви премиерът

Адвокат иска 100 000 лв. от прокуратурата Юристът се жалва, че е претърпял психическо напрежение и е уронено името му

Тибетски капки – индивидуален подход при лечението на тежки болести

Напоследък има доста продукти, които се предлагат като „Тибетски капки” и поради големия интерес към темата д-р Симеонова разказва любопитната история на капките и подробно разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма. „Оригиналните Тибетски капки са стигнали до нас от древната книга с рецепти – „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр., разказва д-р Симеонова. „ Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес помагат за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите от книгата „Императорската лечебница” се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл, уточнява д-р Симеонова.

За да имат максимален лечебен резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти стриктно трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители, допълва тя. Необходимо е за всеки продукт се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Тибетски капки на живота би трябвало да съдържат приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат за около три месеца, обяснява д-р Симеонова. „Като лекар с ръка на сърцето признавам, че не знам официалната медицина и фармацевтика да са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Тибетските рецепти дават оздравителен ефект и в най-късен стадий на болестта, нямат противопоказания, могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти. Наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че преходните сезони, особено пролетта/ когато организмът е отслабен от зимните месеци/, са много подходящи за провеждане на курс с Тибетски капки на живота, тъй като тяхното действие продължава и след приключване на приема, т.е. осигуряваме си обща защита от грип и други летни вируси.”

Подобряването в здравето на пациентите продължава и след приемането на Тибетските капки на живота. Резултатите от курса с капките се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото пречистват цялостно организма ни от вредни вещества.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота, споделя д-р Симеонова.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки на живота е САМО 66 лв.!
Доставката е за наша сметка!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКА НА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА

С КУРИЕР/ ЗА СМЕТКА НА „ТИБЕТМЕД” ЕООД + ОТСТЪПКА 15% ЗА 2 И ПОВЕЧЕ БР.

ПОРЪЧКИ:

02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529,

0884 375751, 0884 375752, 0879 323644.

e-mail: guide1@abv.bg; www.lekuva.net

1463 София, П.К.113

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.