Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Трифала – билкова формула на 4000 г. за стомашно-чревния тракт

ТРИФАЛА е класическа аюрведична формула, която според индийците балансира трите енергии-Вата, Пита ,Кафа. Тя съдържа екстракти от три плодчета.
Тази комбинация се използва както самостоятелно, така и като компонент на много билкови формули за детоксикация,за подобряване на чернодробния метаболизъм и за регулиране на стомашно-чревния тракт.

Известната теория на старите натуропатични школи, че „смъртта започва в дебелото черво”,е особено актуална днес, когато живеем неприродосъобразно, храним се нездравословно и затрудняваме нашето храносмилане, в резултат, на което се натрупват токсични отпадни продукти, елиминирането, на които е също затруднено. Страдаме все по-често от констипация, тежест и подуване на корема, болезнени спазми, наднормено тегло, хронична умора и подтиснатост.

Трифала е една от най-старите аюрведични формули за подпомагане храносмилането, асимилацията на хранителни вещества и елиминацията на отпадните продукти. Трифала е здравословна подкрепа за дебелото черво и за процесите на детоксикация в организма. Трифала подобрява тонуса на гладката мускулатура на червата и това прави елиминацията ефикасна за по-продължително време, за разлика от други растителни слабителни средства, които имат иритативно действие върху червата.

Трифала се състои от три плодчета:

Амалаки е плод с високо съдържание на витамин С и с изразено си адстригентно и антиоксидантно действие стимулира храносмилателната секреция.

Бехада, другият компонент на Трифала, съдържа линоленова киселина, която стимулира храносмилателните ензими. А третият компонент Харада, също плод,подържа чревната мукоза,без да създава зависимост.

Трифала може да включвате в програмите за детоксикация и за подобряване на чернодробния метаболизъм.

На Трифала може да разчитате за решаване на поблема с ленивите черва в дългосрочен план,тъй като тя въздейства върху причините за появилия се проблем констипация,образуване на газове и подуване на корема .На Трифала може да разчитате и при болки в стомаха и упорити киселини.

Препоръчителният прием е три месеца по две капсули на ден.

ТРИФАЛА може да се намери във всички големи аптеки и дрогерии в цялата страна,а също така и в фирмените магазини „Здраве от Изтока” в София.

Повече информация може да получите и на телефоните в офиса:

02/9582051, 0893 52 76 04

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете