Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Цветанов се срещна с група немски журналисти, стипендианти на Фондация Ханс Зайдел

България е част от голяма и силна Европа. Тя е важна за сигурността и стабилността на Европа. Това каза председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред проф. Ханс?Петер Нидермайер, ръководител на Института за стипендии на Фондация „Ханс Зайдел“ и група германски журналисти, стипендианти на фондацията, които са на посещение в България. Младежите разгледаха централата на ПП ГЕРБ и проведоха среща-дебат с председателя на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, който им разясни политиката на ГЕРБ, приоритетно насочена към младите хора, съобщиха от ГЕРБ.

Цветан Цветанов представи пред немските студенти по журналистика акценти от дейността си като министър на вътрешните работи, разказа им за задълженията си като зам.-председател на ГЕРБ и като председател на най-голямата парламентарна група в Народното събрание. „Политиката е нещо много важно. Би могло да бъде и много смислено. Когато си открит и искрен с хората. Така противодействам на политическите нападки-като ежедневно се срещам с хора из страната”, заяви Цветанов. По думите му, в сегашната политическа ситуация, най-важен е диалогът с останалите парламентарно представени партии. Той посочи, че има абсолютна противоположност между действителността у нас и в Европа по отношение на политиката и относно това как се отразяват политиците.

„Смятам, че като вътрешен министър спечелих доверието и уважението на “Европол” и на нашите европейските партньори. Първата ми задача бе да засилим двустранните ни отношения с Европейския съюз, приоритетно с Германия. Имахме много успешна комуникация. Противодействахме сериозно на организираната престъпност – за мен бе важно да изградим облик на сигурност и устойчивост, което да ни осигури спокойствие и инвестиции“, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ разказа на младежите за работната среща на представители на партията в Берлин, където бе обсъдена военната сигурност и ситуацията в енергийния сектор.

„Ние в ГЕРБ се стараем да достигнем до много млади хора, за да ги направим обществено ангажирани“, каза още Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете