ГЕРБ посочи 3 аргумента за оставката на Жаблянов

ДПС не участва в дебатите за исканата оставка на Жаблянов

Петър Москов: Натискът на здравния министър върху другите структури от системата не може да се счита за проблем

България ще бъде домакин на съвместен бизнес форум с организацията за външна търговия на Япония

КЗП съди девет фирми за бързи кредити

Социалните ще търсят други роднини или приемно семейство на близнаците от Пловдив

Председателят на Държавната комисия по стокови борси и тържища: Не очаквам цените да се повишат спекулативно около Великден

Сергей Игнатов избран за ректор на частен университет във Вилнюс

ТИР се запали на магистрала “Тракия” Няма информация за пострадали хора

3,5 години затвор за рапър от остров Майорка, възхвалявал тероризма

3-годишните близнаци, чиято майка беше арестувана, остават под лекарско наблюдение

Северна Корея е отменила в последния момент уговорена среща с Майк Пенс

Претърсват имота на мъжа, който стреля по полицаи в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Русенец изпрати камъни на Юнкер

Председателят на гражданско сдружение “Бъдеще за Русе” изпрати колет с некачествена настилка на председателя на Европейскате комисия /ЕК/ Жан-Клод Юнкер. “Ако той прецени, че материалът може да се вложи в европейски магистрали, добре, иначе да вземе мерки срещу некачественото строителство в България”, заяви Бойко Никифоров. Мострата е от основно реконструирания бул. “Тутракан” по трансграничен проект.

“Решихме да информираме Европейската комисия как се изпълняват инфраструктурни проекти, не сме съгласни отпусканите пари от еврофондове да се харчат за строежи с нискокачествени материали, които се рушат, още преди да бъдат завършени”, обясни Бойко Никифоров. В ремонта на 2,3 км отсечка са инвестирани 9 247 280 лв. без ДДС. Месеци преди обявения край на строителството на 13 юни т.г., по булеварда пропадна участък заради неизградена подпорна стена, за което “Труд” вече писа.

“Сезирал съм с писмо главния прокурор Сотир Цацаров и председателя ДАНС Димитър Георгиев да провери Бойко Никифоров, с действията си той уронва престижа на Русе и България и създава предпоставка за блокиране на еврофондовете”, заяви кметът на Русе Пламен Стоилов /ГЕРБ/. Той напомни, че проектът се следи от ръководния орган по европрограмата.

На 5 септември м.г. Бойко Никифоров призова русенци за масова медитация, с която “да се изчисти България от мизерниците”. Като създател и преподавател на философията за духовно, физическо и личностно усъвършенстване “Хармоничен прагматизъм” той се прочу с масовите си молитви срещу грипната епидемия, свинския грип и хепатита. Никифоров ръководи курсове за възстановяване на физическото тяло чрез гимнастика и медитации, с които иска “връщане на природния рай на България”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете