Апаш задигна 700 лева от жена в аптека

Жена от село Долно Осеново беше обрана в сградата на поликлиниката в Благоевград. Инцидентът станал в аптеката на първия етаж, където неочаквано ловък крадец задигнал пари от чантата на жената.

"Жената е оставила чантата си отворена, без надзор на пейка в помещението", каза управителят на охранителната фирма Емил Георгиев. В същото време в аптеката е имало още 10 клиенти, които са чакали на опашка. На камерите на охранителната фирма се наблюдва потокът от пациенти по стълбите и коридорите в сградата, следи се всеки, който влиза и излиза, но вътре в самата аптека се извършва наблюдение от нейната фирма.

"Записите от нашите камери са предадени на служители на реда, четири охранители от фирмата ни са пристигнали на място”, заяви Георгиев. По думите на жената са откраднати 700 лв., пише struma.bg.

Само преди няколко месеца охранителите на поликлиниката заловиха крадец, който беше влязъл с взлом в лекарски кабинети и беше откраднал медикаменти. Марица.бг припомня, че Долно Осеново се прочу последните дни с още един инцидент. Там в неделя момче на 6 години пи отрова за плевели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони