Цяла седмица чакат напразно премиера в Търново

Цяла седмица медии, управници и жители на Велико Търново чакаха премиера Бойко Борисов да посети болярския град. Ден след ден гръмваше мълва за пристигането на министър-председателя.

Официална визита на борисов бе планирана за вторник, когато бе обявен българо-азърбайджански договор за реставрация на хълма Трапезица. След трескава подготовка за посрещането на премиера, буквално минути преди уречения час, посещението му бе отменено.

Нов слух за височайшо посещение се разнесе в четвъртък, а журналисти дори отидоха на спортна площадка, за да чакат Борисов. Според информацията премиерът щял да бъде гост в първия частен комплекс, който бе вдигнат преди няколко години в града. Гостуването обаче се оказа само мълва.

Оказа се, че министър-председателят е поканен през уикенда, когато е празникът на първата детска футболна академия, която наскоро бе създадена от местния спортен клуб "Болярчета". Рожденият ден ще бъде отбелязан с футболен турнир, а сред официалните гости ще е спортният министър Красен Кралев. Надеждите на търновци са, че с Кралев ще пристигне и Бойко Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони