Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Делото срещу следователка, одраскала колежка – на поправителен

Делото срещу следователката Илияна Трендафилова, която одраскала с нокти и извила пръстите на своя колежка, бе върнато за поправка на прокуратурата. Това реши съдия Николай Младенов от Софийския градски съд.

Трендафилова отговаря, че на 22 октомври 2012 г. в коридор на следствието във Варна е налетяла на Станимира Димитрова и й причинила лека телесна повреда.

Адвокатката на следователката Розалина Апостолова отбеляза няколко нарушения в обвинителния акт, писан от спецзвеното “Антикорупция”. “Не е посочено конкретното място на извършеното престъпление, а само административният адрес на следствието към Окръжната прокуратурата на Варна”, заяви тя. И подчерта, че липсват обстоятелства, които да подсказват, че злодеянието било извършено по време на служба. Апостолова откри и противоречие в повдигнатото обвинение на клиентката й и преписаните й действия. Прокурор Ромина Николова възрази и поиска делото да тръгне.

В последна сметка съдия Младенов посочи, че наистина в обвинителния акт не е описано къде и как е сторено престъплението и върна процеса за трети път на държавното обвинение.
Трендафилова бе уволнена от следствието във Варна през 2013 г. от Висшия съдебен съвет.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете