Селфи като на оскарите в "И аз го мога"

Със селфи като онова, което си направиха холивудските актьори на раздаването на оскарите миналата година, завърши първият сезон на „И аз го мога“ по Нова тв. Всички участници танцуваха като за последно, а накрая Алфредо Торес извади телефон, за да запечата кадъра за спомен.

Финалната битка, както впрочем и основната конкуренция през трите месеца на предаването, в сряда вечер беше между Яна Маринова и Симона Пейчева. В крайна сметка бившата гимнастичка спечели наградата - кола, с по-малко от един процент разлика от зрителския вот. Победителката обеща да кара новия си автомобил много внимателно и всеки път, когато се качва в него, да си спомня за шоуто. Подгласничката й Яна пък няма да слезе от тв ефира, защото от другия месец Би Ти Ви завърта сериала „Връзки“ с нейно участие.

Изненадата на вечерта беше тв кулинарят Иван Звездев, който се нареди в челната тройка, след като Ники Кънчев от журито му даде своите три точки като на човек, който успява да разсмива зрителите с чувството си за хумор и самоирония.

Дамата сред съдиите - Елена Петрова, също показа, че го може, като се покачи на обръч във въздуха и секна дъха на зрители с въздушната си акробатика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица