Цветан Цветанов: Целта на ГЕРБ е да увеличи присъствието си в местната власт

Увеличаване присъствието в местната власт с повече кметове и общински съветници е целта на партия ГЕРБ за местните избори. Това заяви във Велико Търново зам.лидерът на партията Цветан Цветанов, който е и депутат от региона.

Той обясни, че текат процедури по номинациите на кандидатите. "Кметът на община Велико Търново Даниел Панов се ползва с доверието на министър председателя Бойко Борисов, на парламентарната група на ГЕРБ и на партията. Безспорно е това, което направи Велико Търново да стане атрактивна туристическа дестинация, да се разкрият работни места, да се реализират инфраструктурни проекти, даващи възможност за инвестиции. Той показа, че може да управлява града по-добре от показаното от предшествениците му през последните 10-15 години", коментира Цветан Цветанов.
Той уточни, че ръководството на ГЕРБ оценява положително направеното и от кметовете в Горна Оряховица, Стражица, Елена и Лясковец.

В четвъртък вечерта Цветан Цветанов бе на концерт в Музикално-драматичния театър "Константин Кисимов" във Велико Търново по повод 55-та годишнина на фолклорен ансамбъл "Искра. В петък той присъства на празника на Горна Оряховица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини