Евгени Димитров-Маестрото и Кристо се включват в тричасовия финал на „България търси талант”

С един повече са финалистите в четвъртия сезон на „България търси талант”. Тази неделя от 20:00 ч. най-добрите от най-талантливите ще представят своите номера, а зрителите на bTV ще изберат победителя в четвъртия сезон на най-позитивното шоу у нас. Към 12-те финалисти, на сцената ще се качат и танцьорите от “Latin Force”, които са изборът на феновете в надпреварата за „УЕБ талант на България”. Те се класираха първи след ожесточена надпревара с миналогодишния носител на приза – Electra Crew.

За първи път тази година половината от финалистите в шоуто са деца. Това са бийтбоксърът Леон Петков, извънземните деца от “Tapia Dance House”, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, многобройният младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище „Хр. Ботев“, новата Лили Иванова в лицето на Ивелина Андреева и малката Поля Иванова. Всички те са подготвили уникални изпълнения, към които ще се присъединят звезди като Евгени Димитров - Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков, рапърът Кристо и други.

Подробности четете ТУК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Рони

    1 Коринтяни 1 18 Защото словото на кръста е безумие за тия, които погиват; а за нас, които се спасяваме, то е Божия сила. 19 Понеже е писано: "Ще унищожа мъдростта на мъдрите, И разума на разумните ще отхвърля". 20 Где е мъдрият? Где книжникът? Где е разисквачът на тоз век? Не обърна ли Бог в глупост светската мъдрост? 21 Защото, понеже в Божията мъдра наредба светът с мъдростта си не позна Бога, благоволи Бог чрез глупостта на това, което се проповядва, да спаси вярващите. 22 Понеже юдеите искат знамения, а гърците търсят мъдрост; 23 а ние проповядваме разпнатия Христос, за юдеите съблазън, и за езичниците глупост; 24 но за самите призвани, и юдеи и гърци, Христос Божия сила и Божия премъдрост.

Още от Шоубизнес