Любо Пенев: Очаквам верижната реакция от скандала във ФИФА да стигне и България

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев днес даде пресконференция, на която коментира скандалите във ФИФА и отношението им към българския футбол, съобщи bTV. Бившият национален селекционер сподели: „Дано този скандал и тези случки във ФИФА имат една верижна реакция и стигнат до България. Дано се стигне, за да се вземат абсолютно същите мерки и проверки, разбира се, които ще докажат абсолютно същото.... Дочувам, че и в България има такива неща, не мога да знам, а щом посмяха във ФИФА, защо да не посмеят и в БФС... Не знам, размишлявам на глас”.

Любо отказа да коментира бъдещето на ЦСКА, което определи като „неясно” и въпросите относно това трябва да бъдат задавани не към него: "Не мисля, че в тази зала има човек, който да знае какво ще се случи с ЦСКА. Тези въпроси не са за мен. Аз също нямам представа. Надяваме се другата седмица да има някаква яснота."

"В този смисъл не мисля нито за селекция, нито за нищо друго, а само за мача с Литекс. Скоро не съм говорил с Ивайло Манджуков, така че не мога да говоря по тази тема. Не беше приятно, че нямахме ток, но важното е, че нещата се оправиха. Тези неща не са за моя офис, питайте ме за мачове и тренировки.

Трябват генерални промени, дано се намерят хора, които могат да се справят с това. Виждате, че на "Армията" чимовете не са сменяни още от времето, когато аз играех. Панчарево гние. Всичките ни юношески формации тренират на два терена. Това трябва да се промени, сподели още Пенев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ