“Невърленд” на Джако се продава за $100 млн.

Най-после ще може да се настаните в имението на покойния Крал на поп музиката Майкъл Джексън. За да станете собственици на “Невърленд”, ви трябват само $100 млн. За първи път след смъртта на певеца имението е пуснато на пазара. Имотът, който се простира на 2700 акра, се намира точно до Санта Барбара, щата Калифорния. В цената влизат жп гара, къща с шест спални, две езера, театър с балкон и 50 места и сцена, оборудвана за илюзионистки спектакли.

Джако купи имението през 1988 г. за $19,5 млн. и му даде името на острова от “Питър Пан”. След това направи в него зоологическа градина и малък увеселителен парк. Сега обаче на тяхно място има фонтани, лебеди и лами. Направени са и тенис корт и игрище за баскетбол.

Джексън напусна „Невърленд”, след като през 2005 г. бе оправдан по обвинение, че е блудствал с деца там, и живя в Лос Анджелис до смъртта си.

Реновацията на имота отне няколко години. Междувременно се появиха слухове, че сред потенциалните му купувачи се нареждат Бионсе и Jay Z. Информацията, че имението ще се продава, беше потвърдена през 2014 г., но едва сега “Невърленд” официално е на пазара. Желаещите да разгледат дома на своя идол обаче трябва да докажат, че са потенциални купувачи и да издържат проверката, защото фирмата, която продава имота, обяви, че няма да прави туристически обиколки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица