Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Само Атанас и Антония от “Женени от пръв поглед” останаха заедно

Неочаквани признания направи всяка двойка в „Женени от пръв поглед – финалът”. Шестимата участници гостуваха в студиото на предаването, за да разкажат как се промени животът им след края на социалния експеримент в ефира, който започна със сватбата им. Най-шокиращите разкази дойдоха от любимците на зрителите Стефан и Светлана.

Двамата признаха, че са разделени от близо месец, а причината е, че след края на предаването различията им излезли наяве с пълна сила. По-склонната на компромиси Светлана призна, че тази роля й е натежала в определен момент, а според техните близки Стефан още не е готов за сериозна връзка. Той предпочитал да ходи по клубове с приятели, вместо да прекарва вечерите с половинката си. Въпреки разочарованието двамата не съжаляват за преживяното в „Женени от пръв поглед”, което определят като полезни житейски уроци. И докато Светлана си пожела да срещне любовта, Стефан призна, че вече има нова приятелка.

Георги също призна, че има жена до себе си и дори вече живеят заедно. Новината шокира Гергана, която само минути по-рано призна, че е имала моменти, в които Жоро й е липсвал и дори му се е обаждала да си поговорят. Бившият съпруг на Гери влезе в предаването с директни обвинения към експертите, а по-късно разказа за негативната си позиция относно жълтата преса и заглавията за него.

Атанас и Антония останаха единствената двойка, която не само, че още е заедно, но и има сериозни общи планове. Кумът на семейството спази сватбеното си обещание и им подари парцел в квартал Банкя. Двамата с Тони си обещаха един ден там да бъде къщата им, а няколко дечица да тичат наоколо. На въпроса към Тони защо се държа назидателно към Наско по време на петте седмици от експеримента, тя отговори, че е искала той да се запознае с лошата й страна и ако я приеме дори с нея, е готова да му предостави добрата си. Също така двамата признаха, че към днешна дата Наско е по-разговорливият във връзката, а Милена Каменова потвърди този факт.

Уникалният експеримент „Женени от пръв поглед” промени риалити телевизията такава, каквато е познаваме, а вторият сезон на предаването вече се чака с огромно нетърпение от зрителите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете