Махат изкскването за максимален размер на багажа в столичния градски транспорт

Три турски ТИР-а се удариха на магистрала „Хемус“

Георги Гьоков: Действията на проф. Плочев доказват, че здравеопазването е недофинансирано

Камелия Нейкова: Надявам се на изборите за евродепутати да гласуваме електронно

Весела Лечева разработи стратегия за реформа в спорта Депутатът от БСП предлага 90 нови параграфа в Закона за физическото възпитание и спорта

Илън Мъск се изфука с тостер “Междузвездни войни”

Меркел и Ердоган ще се срещнат след формирането на новия германски кабинет

Деница Сачева: 40% от учителите ще излязат в пенсия до 8 години

Полицаи четат лекции на пенсионери в Берковица

Индия планира полет до Луната през април

Десетки кандидат-студенти посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Димитър Главчев: Не бягаме от темата за Истанбулската конвенция

Дъщеря закла болната си майка си и опита да се самоубие в Лом

Незагасена цигара подпали къща за гости в Еленския Балкан Разследват палеж на автомобил в Павликенско

Загинали са всички на борда на катастрофиралия ирански самолет

Размисли и басти: Модната полиция на “Труд” санкционира известни българи

Шефът на модната полиция на „Труд“ Лола ди Мола тази седмица издаде следните актове за нарушения:

Полина Карастоянова, шеф на медийната комисия

Нелепото назначение на този пост на г-жа Карастоянова породи малка буря в някои среди, но като всяко чудо за три дни утихна. Какво да ви кажа, дами и господа читатели, на фона на тази снимка бих си поискала само полагащата ми се по време на полет напитка, даже три! Дори и емблематичното за стила на депутатката шалче издава не френски, а стюардески стил! Вероятно дамите с такъв професионален старт имат знания и умения по вдигане на самолета, защото впоследствие кацат на добри летища! Ами това е, уважаеми читателки, къде сме ний с нашите фило-, хидро-, био- и други -логии, къде са те! И въпреки че информационният ефир е под зоркия и ГОРД -ия поглед на г-жа Карастоянова, ние си очакваме с нетърпение обяда, който ни се полага!

Евгения Алексиева, ГЕРБ

Зам.-председателката на комисията по вероизповеданията и правата на човека в НС се опитва да ни заблуди – нахлузила това черно-бяло подобие на елегантна риза, а отдолу се крие калинка! Ама от тези, ГЕРБ-ерските, дето стартират като технически сътрудници в правилната партия фирма, отдъхват за малко в „Ученически отдих и спорт” към просветното министерство, пролазват в надзорния съвет на „ЧЕЗ Електро България” и в крайна сметка с кратък полет и натрупан неясно какъв стаж започват да защитават правата ни. Но от часовете по биология в училище ясно си спомням какво правят калинките с работните мравчици като нас – закусват, обядват и вечерят! Нещо, което дамата на фотото явно редовно спазва, съдейки по формата и обемите и с напомнянето, че калинките са хищници!

Фандъкова

И кацаме право при кметицата Фандъкова, позовани от цвета и стила на тоалета, но най-вече от съчетанието – черно убийствено стилето и пластмасова каска в сигналнооранжев цвят! Причината за тази модна какофония е ясна и лесно обяснима, но започвам да си мисля в посока пламъци, пожар, пожарникари, един от тях… Оп, спирам, за да не изгоря!

Десислава Танева

7 лева за овца майка и 100 за млечна крава – цветовото решение на тази новина е заляла тоалета на ресорната министърка! Иначе симпатичната г-жа Танева този път е оплела „обръчите от фирми” и демонстрира имидж на кана с прохладна мътеница. Приятната светла рокля е тотално загрозена от късо сако, тип болеро, излишно утежняващо горната част на фигурата в абсолютно неподходящ нюанс. Ако идеята на г-жа Танева е била за аутфит в една цветова гама, то изпълнението е категорично несполучливо! Контрастен и доста по-тъмен вариант на сакото би бил сполучлив избор както в модно, така и в професионално отношение.

Сладурското излъчване е подходящо за обедно-следобедни срещи с приятелки, не и за брифинг в Министерския съвет, пък бил той и на млечно-аграрна тематика.

Димитър Байрактаров

Патриот е – душа дава

за наука, за свобода;

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!

Ако си позволявам цитат от гениалния Ботев, то е само за да излея възмущението си от подобно грозно и неуместно решение. Кой е този титан на патриотизма и модата, комуто е хрумнало да завие морни и потни телеса в националния ни флаг?

Депутат, журналист, особа известна с неприятно поведение и бабаитски прояви – една от тях официално санкционирана с глоба от 1000 лева. И ако подобни увивания с клубните знамена на любимия отбор може да се посрещат радушно по стадионите, то те категорично нямат място в българския парламент! Не се наемам да изчисля в какъв размер би трябвало да е санкцията за подобна изява, оставям това на съвестта на контролните органи, ако въобще има такива!

Или сте решили, че едното фамилно име ви дава право на подобна гавра, г-н депутат?! Мястото на трибагреника като част от облеклото е само едно – като малък символ над сърцето, там, където трябва да усещате народа и родината си!

„Кой уши байрака, кой му тури знака!” – със сигурност под вашето знаме, г-н Байрактаров, не биха се събрали достойни люде!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.