Другият пострадал полицай: Хвръкна ми шапката и започнах да плюя стъкла

Къде ще се срещнат Доналд Тръмп и Ким Чен Ун – вижте вариантите (ИНФОГРАФИКА)

Полицаи от Силистра задържаха трима мъже за извършване на незаконна иманярска дейност

Каракачанов оглави Националния комитет за честване на 1300 години от победата на кан Тервел при Константинопол

Футболен Биг Брадър заради хулиганите

Държавата отделя 25 млн. лева за извънкласни дейности в училищата

Кметовете в Шуменско с денонощни дежурства срещу пожари Заповед с мерки срещу огнени стихии

Росен Плевнелиев: Радев се държи като генерал, който още не е разбрал, че е държавен глава

Стартира електронният прием за забавачките във Варна

Град Елена с паметна плоча в алеята ва Възраждането във Варна

Григор стигна до битка с Надал

Диспечерите на летището в Барселона планират стачки през лятото

Президентът иска национален център за действия при бедствия и кризи

Фандъкова обеща мирно протичане на София Прайд

Свазиленд с ново име – еСватини

Размисли и басти: Модната полиция на “Труд” санкционира известни българи

Шефът на модната полиция на „Труд“ Лола ди Мола тази седмица издаде следните актове за нарушения:

Полина Карастоянова, шеф на медийната комисия

Нелепото назначение на този пост на г-жа Карастоянова породи малка буря в някои среди, но като всяко чудо за три дни утихна. Какво да ви кажа, дами и господа читатели, на фона на тази снимка бих си поискала само полагащата ми се по време на полет напитка, даже три! Дори и емблематичното за стила на депутатката шалче издава не френски, а стюардески стил! Вероятно дамите с такъв професионален старт имат знания и умения по вдигане на самолета, защото впоследствие кацат на добри летища! Ами това е, уважаеми читателки, къде сме ний с нашите фило-, хидро-, био- и други -логии, къде са те! И въпреки че информационният ефир е под зоркия и ГОРД -ия поглед на г-жа Карастоянова, ние си очакваме с нетърпение обяда, който ни се полага!

Евгения Алексиева, ГЕРБ

Зам.-председателката на комисията по вероизповеданията и правата на човека в НС се опитва да ни заблуди – нахлузила това черно-бяло подобие на елегантна риза, а отдолу се крие калинка! Ама от тези, ГЕРБ-ерските, дето стартират като технически сътрудници в правилната партия фирма, отдъхват за малко в „Ученически отдих и спорт” към просветното министерство, пролазват в надзорния съвет на „ЧЕЗ Електро България” и в крайна сметка с кратък полет и натрупан неясно какъв стаж започват да защитават правата ни. Но от часовете по биология в училище ясно си спомням какво правят калинките с работните мравчици като нас – закусват, обядват и вечерят! Нещо, което дамата на фотото явно редовно спазва, съдейки по формата и обемите и с напомнянето, че калинките са хищници!

Фандъкова

И кацаме право при кметицата Фандъкова, позовани от цвета и стила на тоалета, но най-вече от съчетанието – черно убийствено стилето и пластмасова каска в сигналнооранжев цвят! Причината за тази модна какофония е ясна и лесно обяснима, но започвам да си мисля в посока пламъци, пожар, пожарникари, един от тях… Оп, спирам, за да не изгоря!

Десислава Танева

7 лева за овца майка и 100 за млечна крава – цветовото решение на тази новина е заляла тоалета на ресорната министърка! Иначе симпатичната г-жа Танева този път е оплела „обръчите от фирми” и демонстрира имидж на кана с прохладна мътеница. Приятната светла рокля е тотално загрозена от късо сако, тип болеро, излишно утежняващо горната част на фигурата в абсолютно неподходящ нюанс. Ако идеята на г-жа Танева е била за аутфит в една цветова гама, то изпълнението е категорично несполучливо! Контрастен и доста по-тъмен вариант на сакото би бил сполучлив избор както в модно, така и в професионално отношение.

Сладурското излъчване е подходящо за обедно-следобедни срещи с приятелки, не и за брифинг в Министерския съвет, пък бил той и на млечно-аграрна тематика.

Димитър Байрактаров

Патриот е – душа дава

за наука, за свобода;

но не свойта душа, братя,

а душата на народа!

Ако си позволявам цитат от гениалния Ботев, то е само за да излея възмущението си от подобно грозно и неуместно решение. Кой е този титан на патриотизма и модата, комуто е хрумнало да завие морни и потни телеса в националния ни флаг?

Депутат, журналист, особа известна с неприятно поведение и бабаитски прояви – една от тях официално санкционирана с глоба от 1000 лева. И ако подобни увивания с клубните знамена на любимия отбор може да се посрещат радушно по стадионите, то те категорично нямат място в българския парламент! Не се наемам да изчисля в какъв размер би трябвало да е санкцията за подобна изява, оставям това на съвестта на контролните органи, ако въобще има такива!

Или сте решили, че едното фамилно име ви дава право на подобна гавра, г-н депутат?! Мястото на трибагреника като част от облеклото е само едно – като малък символ над сърцето, там, където трябва да усещате народа и родината си!

„Кой уши байрака, кой му тури знака!” – със сигурност под вашето знаме, г-н Байрактаров, не биха се събрали достойни люде!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.