Стоичков е ВИП гост на „Барса“ в Берлин

Христо Стоичков ще бъде ВИП гост на „Барселона“ за финала в Шампионската лига в Берлин на 6 юни. Клубът е поканил всички свои бивши кавалери на „Златната топка“ в очакване да видят втория требъл в историята на клуба на „Олимпиящадион“ срещу „Ювентус“. За двубоя Стоичков пристига директно от Маями и има покана за галавечерта на „Барселона“ след финала - без значение от крайния изход.

През 2009-а най-известният българин по света стана рекламно лице на „Барса“ за финала срещу „Манчестър Юнайтед“, пак на олимпийски стадион - но в Рим. Тогава каталунците победиха с 2:0 (голове на Лео Меси и Самуел Ето'о), а Димитър Бербатов влезе безуспешно като резерва за „червените дяволи“. Стоичков фигурираше на всички рекламни брошури на клуба за онзи финал. Сега „Барселона“ покани и бившите треньори, с които е печелил европейски купи, не само в турнира на шампионите. Ръководството иска в най-големия мач да събере най-великите си кадри и да докаже още веднъж мотото си - „Повече от клуб“.

След финала в Берлин Камата се очаква за кратко в България, където ще е ВИП гост и ще открие най-големия форум на организацията на професионалните футболисти по света – ФИФПро. Това ще е и кратката ваканция от ангажиментите му като основен анализатор в американския телевизионен канал „Унивижън“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят