Треньорът на моряците Никола Спасов сложи адмиралска униформа след триумфа на храбрия си тим

След героично спечеления финал за купата срещу Левски наставникът на Черно море Никола Спасов показа немалка доза ексцентризъм и се появи в зелено-бяла адмиралска униформа и морска шапка, с което подлуди феновете и футболистите. Преди мача специалистът обещал на шеф на фен фракция на клуба, че ще я сложи при успех и двамата специално ушили униформата за всеки случай. Черно море обърна именития си съперник от 0:1 до 2:1 след продължения, след като игра повече от 80 минути с човек по-малко.

"Обещах на един от феновете, че ще спечеля купата и го направих. Тайно се надявахме, че ще успеем. Така трябва да се играе - с раздаване, с воля, с вяра. Във футбола трябва да се опитва, да бъдеш смел. Естествено, че имахме и късмет, но без късмет не може. Те си изпуснаха шансовете, а ние бяхме смъртоносни в нашите изпълнения. Днес е най-щастливият ми ден като треньор. Футболистите трябва да знаят, че ако имаш вяра, всичко се получава", заяви Никола Спасов.

"Бяхме гладиатори. Сега ще пием, а утре (б.р. днес) ще мислим за Лига Европа", каза след триумфа развълнуваният капитан на варненци Михаил Венков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ