Риболовен кораб се блъсна в балчишкото пристанище

Любо Киров и Deep Zone Project ще веселят варненци в новогодишната нощ

Плиска привлича туристи с виртуален пътеводител и каталог

Купуват повече къщи от големи апартаменти Променят се желанията на хората с високи доходи

Нено Димов: Сключени са договори за 50% от бюджета на ОПОС

Шест месеца затвор за мъж, пребил и ограбил бивш затворник

Илияна Йотова разговаря с вицепрезидента на „Европа ностра“ Пийт Яспърт

Втора телефонна измама преди празниците в Попово

Бургас и Благоевград ще изграждат анаеробни инсталации за разделно събрани биоразградими отпадъци

Трима пешеходци пострадаха за часове във Варна

“Труд“ с две годишни награди от Столична библиотека (СНИМКИ) Проф. Николай Овчаров бе отличен за най-четен автор

София ще има нов квартал с жилища за 12 000 души

Полски ТИР блъсна отзад „Мерцедес“ в Благоевград, няма ранени

Настаниха в психодиспансер 25-годишния мъж, ранил с нож трима полицаи край Стара Загора 

Синдикати и работодатели в спор за минималната заплата и нощния труд

Затворен за движение е пътят от Асеновград към селата Лясково, Яврово и Добралък

Пътят от Асеновград към селата Лясково, Яврово и Добралък е затворен за движение, съобщават от пресцентъра на МВР.

Преминаването на моторни превозни средства от Асеновград към Лясково, Яврово и Добралък е невъзможно. Причината е пропаднал път около 500 метра преди Асенова крепост. До приключване на укрепителните и ремонтни дейности се ползват обходни маршрути: с. Добралък – местност Студенец и с. Яврово – гр. Куклен, който е възможен само за автомобили с висока проходимост.

Служители от РУ – Асеновград осъществяват контрол по изпълнение на заповедта на кмета на Община Асеновград, с която се въвежда временното ограничение. Временна организация на движението е въведена и по пътя Карлово-Пловдив (в урбанизираната територия на града) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на обект „Промяна на локалното платно и обособяване на джоб за автобусна спирка” на ул.”Теофан Трайков”.

Движението там се регулира чрез сигнализация, с ограничение на скоростта на движение до 40 км/час. Забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 3.5 тона има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в двете посоки на село Храбрино, заради пропадане на пътната конструкция. Движението на лекотоварните автомобили се осъществява по обходен път. Ремонтни дейности се извършват по ул. „6-ти януари” в Асеновград. Призовават се всички водачи на моторни превозни средства, велосипедисти и пешеходци, да се движат с повишено внимание по пътната отсечка. Забранено е паркирането на автомобили по платното за движение, докато протичат ремонтните дейности.

Пътят Белица-Загражден-Давидково е затворен в участъка от км 3 до км 18, заради разрушена настилка. До края на годината е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Пловдовитово-Първомай-Асеновград, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост на река Марица при км 6.

Обходният маршрут е Стара Загора-Поповица-път I-8. Продължават ремонтните дейности по АМ „Тракия“, в участъка от км 129 до км 132, в дясно, и в участъка от км 118 до км 123, също в дясното платно. Движението се осъществява двупосочно в северното платно на автомагистралата. Затварянето на пътен възел ”Пловдив запад” и Пътен възел ”Бенковски” е сигнализирано с табели. Проходът Троян-Кърнаре е отворен за движение на всички моторни превозни средства.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.