Майката на пребитото до смърт бебе е чистачка в полицията, има 7 деца

40-дневният Гюнамин, който издъхна в Пазарджик, е починал малко след приемането му в пловдивската болница. Т ой бил откаран снощи от Пазарджик спешно в Пловдив в много тежко състояние. Шефът на пазарджишката болница д-р Васил Вълчев заяви, че черепът на момченцето е бил строшен, детето е било в прекомозно състояние, затова на мига го пренасочили към Хирургиите в Пловдив, съобщава „Марица”.

Гюнамин е приет снощи в реанимацията на Детска хирургия. Установена е тежка черепно-мозъчна травма, получена при неизяснени обстоятелства. Докторите са подали сигнал в полицията веднага. Починало е малко след приемането му в пловдивската болница. Смъртта е причинена от удари в главата. Лекарите не казват имало ли е други удари. Трупчето вече е в Съдебна медицина за аутопсия.

Съседи разказаха, че майката Минка е чистачка в полицията в Пазарджик, бащата Янко е безработен. Имат 7 деца, 4 щерки и 3 момчета. Хора от махалата заявиха, че тя е свястна жена и не би посегнала на рожбата си. Минка сутринта отишла до лафката за закуски и оставила две от щерките да гледат бебето. И тя обаче не може да обясни паднал ли е Гюнамин, или някое от другите деца го е ударило.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини