За 2 часа - двама загинали и петима ранени при катастрофи в Пиринско (обзор)

Новата седмица в Пиринско започна с две тежки катастрофи, в които двама мъже загинаха, а други петима бяха тежко ранени. И двете произшествия станаха заради превишена скорост.

При първата около 5,40 ч сутринта, на главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле, лек автомобил "Мерцедес" с 55-годишен водач от с. Синя вода, общ. Разград, движейки се в посока от Симитли към  Сандански, се блъска в крайпътен билборд. Загива 57-годишен мъж от с. Менгишево, обл. Шумен, пътуващ в автомобила , а водачът е с опасност за живота.

Около 07,08 ч, на около 5 км преди с. Горно Спанчево, лек автомобил "Рено Меган" с 37-годишен водач от с.Буково излиза вляво от платното за движение и пада в крайпътно дере. В автомобила са пътували петима мъже. Загинал е мъж на 28 години от с. Господинци. Водачът на автомобила и двама мъже на 42 години и 39 години от с. Буково са с опасност за живота, а 35-годишен мъж от с. Буково е с леки наранявания и уплаха. Всички мъже са били работници и са бързали за работа на строежа на АМ "Струма".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони