Геро предложил брак на жена си в спалнята

Актьорът Герасим Георгиев-Геро предложил брак на съпругата си Цвета в спалнята, разкри самият той в интервю за списание LOVE style.

”Бяхме в ремонт, аз си казах: „Айде да свършва вече този ремонт и да се женим”, . Запознала ги Жени Лечева, която била негова състудентка и приятелка на жена му. „Не беше любов от пръв поглед. Тези кибритлийски неща не ги харесвам”, смее се актьорът.

Жена му, която води спортната емисия на Канал3, не крие, че вкъщи мъжът й изобщо не е така забавен, както на сцената. „Уморен е и има нужда от почивка, спокойствие и тишина. Иначе всеки ден е различен. Не знам как ще се прибере, в какво настроение ще е, дали ще ме разсмее, или ще ме ядоса. Нямаме два еднакви дни”, казва Цвета Гагарова.

Самият Геро пък се определя като пълен борсук. Той не иска дъщеря му – шестгодишната Йохана, да става актриса. „Не бих я подкрепил. Като знам през какво съм минал... не искам за нея същото. Предпочитам да си хване някаква стабилна и хубава професия”, категоричен е актьорът.

Той е откровен и за тежката катастрофа, която преживява преди 13 години, след която започва да качва килограми. „Имах комоцио и лежах три дни в болница. Явно нещо ми се обръща метаболизмът от цялата тази история. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Важното е, че останах жив, защото при такъв удар е направо чудо, че съм оцелял”, спомня си Геро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Bilyana Veselinova

    Каква прокуратура, направо с Копейкин да ги прибират в психиатрията !

Още от Лица