Успешен начин, да надвиете стреса в забързаното ежедневие

Здравейте приятели / читатели, искаме да ви представим еднин напълно нов, леснодостъпен и успешен начин, да надвиете стреса в забързаното ежедневие. Начин, който ви спестява време, грижи се за здравето ви и ви дава енергия и сила, да живеете на пълни обороти. Начин, или по-скоро иновация в сферата на хранителните добавки. Представяме ви Цветита Хербал.

Фирма Цветита Хербал е специализирана в производставото на 100% натурални билкови екстракти. Продуктовата гама се състои от течни екстракти, извлечени изцяло от билки. Напълно натурални продукти, с доказани качество и произход, без изкуствени консерванти и оцветители. От една страна, тази технология на извличане на полезни вещества от растенията дава възможност за достигане на най-висока концентрация на естествени съставки в екстрактите. От друга страна билките, които се използват са добре познати на всички със своите свойствата и полезно действие върху организма. Съчетавайки всичко това, резултатът е налице - натурални екстракти от ново поколение.

Продуктът, който ще ви предствим е Гинко Билоба Макс. Гинко Билоба Макс е 100% натурален екстракт от гинко билоба лист. Гинко билоба е най - стария дървесен вид, определян на възраст над 200 млн.години. Едно от първите познати растения, използвано с лечебна цел, още от дълбока древност. В листата на Гинко Билобата се съдържат над 200 активни съставки, които оказват благоприятно влияние върху целия организъм.

Как точно действа?

Гинко Билоба има две основни групи активни вещества флавоноиди и терпен-лактони. Гинко-флавоноидите директно разширяват най-малките кръвоносни съдове и повишават скоростта на обходния кръвен поток. Това действие обогатява с кислород мозъка и останалите органи на тялото. Това повлиява положително всички неразположения, дължащи се на недостатъчно кръвоснабдяване: отслабване на паметта, Алцхаймер, шум в ушите, световъртеж, главоболие, сърдечна аритмия, импотентност, екзема, периферни съдови смущения.

Гинко Билоба Макс допринася за понижаване на нивата на холестерола. Поддържа еластичността на кръвоносните съдове и подобрява кръвообръщението. Има антиоксидантно действие, тъй като елиминира свободните радикали. Засилва паметта и концентрацията, като предпазва мозъчните клетки от увреждане. Увеличава работоспособността и издръжливостта на организма. Има мощен антидепресивен ефект като премахва умората, апатията, депресията. Подобрява оросяването на крайниците и пази очите.

Това прави екстрактът, подходящ за хора от различна възраст и с различна интензивност на ежедневието. Гинко Билоба Макс е енергоносител, който спомага за съхраняване енергията в клетките. Така всеки организъм може да се възползва от тази енергия, когато му е необходима.

За хора подложени на постоянен стрес и физическо натоварване - екстрактът дава енергията, необходима на човек да води пълноценен начин на живот.
За интензивно спортуващи Гинко Билоба Макс спомага като ускорява действието на метаболизма. Контролира превръщането на холестерола в плака. Подобрява кръвообръщението. Повишава синтеза на АТФ в организма. А по-голям синтез на АТФ означава и повече енергия за мускулните съкращения.

За хората над определена възраст, екстрактът нормализира кръвното налягане и в двете посоки, забавя процесите на стареене и предпазва зрението. Засилва изрдъжливостта на организма, като дава необходимата енергия на всеки, за да се радва на живота. Гинко Билоба Макс е добър помощник и за лекуване на заболявания на нервната система.

Екстрактът от Гинко билоба успешно се комбинира и с други билки и екстракти. По този начин се увеличава положителния ефект на билките върху човешкия организъм. Като доказателство за това е друг продукт на фирма Цветита Хербал – Трибулус +.

Трибулус + е водно-спиртен екстракт от билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba). От една страна екстрактът от Бабини зъби влияе пряко върху нивото на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. Освен това регулира узряването на сперматозоидите в тестисите. Това увеличава броя и подвижността на спрематозоидите. От друга страна екстрактът от Гинко Билоба подобрява в пъти кръвообращанието на цялото тяло. Така по-високите нива на тестостерон и подобреното кръвообращение, означават по-висока потентност, по-бързо възстановяване след тежки физически и психически натоварвания, по-добра памет и мозъчна функция, по-голяма издръжливост, по-голяма увереност в своето ежедневие.

Освен тези два продукта, Цветита Хербал предлага и други екстракти с рaзнообразно действие, подходящи за всеки, който търси натурално подсилване и укрепване на организма си. Ето какво може да опитате още:

Сибирски Женшен Макс - като един от най – мощните познати адаптогени, той спомага за цялостно предпазване и подсилване на организма.

Зелен чай с какао - като един от най – силните антиоксиданти, той несъмнено забавя процесите на стареене и е силен помощник в борбата с излишните килограми. Подходящ за общо тонизиране на организма през целия ден.

Левзея Макс - като активен тоник за енергия и добро настроение , подпомага организма по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави издръжлива на външни влияния. Изключителен помощник за активно спортуващи, поради сходния състав на билката с някои видове анаболни стероиди. Спомага за постигане на атлетично тяло и енергизиране на организма по напълно натурален начин.

Бодил Макс - като един от най – силните детоксикатори, улеснява натуралното пречистване и профилактика на организма от всякакви вредни вещества.
Трибулус Макс - като мощен стимулатор на либидото и потентността, дава енергия, самочувствие и сила.

Всички продукти на Цветита Хербал може да си закупите в аптечна верига Фаркол, аптечна верига Фрамар, както и на www.cvetitaherbal.com.

Телефон за поръчки: 0988393509


Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве