45-годишна жена почина на връщане от Гърция

45-годишна жена, работила в Гърция, почина снощи в МБАЛ-Благоевград, на път за град Монтана, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

В 21.15 часа снощи е получен сигнал за жена, на която й прилошало в лек автомобил, пътуващ към град Монтана. Повикването е от бензиностанция на входа на Благоевград в района на жк. "Струмско".

Л.П. от град Вълчедръм се разболяла в Гърция, съпругът и синът й я качили в лекия автомобил на мъж, който пътувал към Монтана. Те искали болната жена да се лекува в тамошната болница, тръгнали от Солун за България с автобус. Съгласилият се да я превози мъж е поел голям риск, тъй като 45-годишната жена била увредена. Просто на влизане в България трябвало да я остави в най-близката болница след ГКПП Кулата - в Петрич или Сандански. Медицински екип на ЦСМП-Благоевград, в това число и лекар, поема повикването.

Жената е поставена на кислород и транспортирана до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с белодробен оток.

Дежурните в СПО извикали реаниматор от ОАРИЛ, но докато започнали да правят ЕКГ на жената, тя починала. Близките й са уведомени, към този час още не е ясно дали ще пожелаят аутопсия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини