Червени юноши пълнят автобуса на ЦСКА за лагера. Виж списъка

31-кратният шампион на България ЦСКА замина с 18 футболисти за първия си лагер в Тетевен. Сред селектираните от новия старши треньор Христо Янев бяха редица "червени" юноши включително и завръщащите се на "Армията" Александър Бранеков, Радой Божилов и Григор Долапчиев, съобщи "Спортал".

Доскорошният помощник на Стойчо Младенов - Стоян Колев, който ще възобнови кариерата си и ще застане отново под рамката, бе с отбора, но не се качи в автобуса. Това обаче направиха другите двама вратари - Анатоли Господинов и Слави Петров. Колев ще се присъедини на по-късен етап към "армейците".

В Тетевен "армейците" ще изиграят осем контроли. До момента са известни две - на 10 юли със Спартак (Плевен) и на 14 юли с втория отбор на Литекс. Тепърва предстои да се уточнят останалите проверки.

Групата на ЦСКА за лагера

Вратари: Анатоли Господинов, Слави Петров

Защитници: Александър Бранеков, Божидар Чорбаджийски, Виктор Райчев, Кирил Динчев, Милен Кикарин, Васил Попов

Халфове и нападатели: Йордан Йорданов, Иво Иванов, Борис Галчев, Владислав Узунов, Димитър Пантелеев, Александър Александров, Радой Божилов, Преслав Йорданов, Григор Долапчиев, Николай Цветков

Директно в хотела на ЦСКА в Тетевен ще пристигнат Стоян Колев и Момчил Цветанов, а на по-късен етап от подготовката към отбора ще се присъедини и юношата Петър Витанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ