Бащата на Валентин Илиев избухна: В ЦСКА има много проститутки

"В ЦСКА има много проститутки! И другаде ги има, дори в "Левски", ама не са толкова и всичко се потулва", избухна легендарният вратар Илия Вълев, чийто син и капитан на отбора до преди два дни бе освободен от състава за новия сезон и битката за връщане сред футболния ни елит.

"Има подмолни води в нашия любим клуб, много дори. А Вальо обича истински клуба и отбора. Беше готов да играе и във "В" група. Когато се върна, се опитах да го откажа да играе пак в ЦСКА, питах го знае ли какво става там, а той вика: "Знам". И аз се отказах, защото видях, че той милее за клуба, за публиката. И ето сега какво стана", продължава Вълов.

"Много неща се изговориха за Вальо, дори в момента, когато излизаше да играе на инжекции - ядосва се Вълов. - Аз му казах, че ще усети най-добре любовта на публиката, когато спре да играе. Така стана и при мен. Не привържениците, а други хора не го оцениха. Но той не иска да отговаря на мишките Стойчо Младенов и Александър Томов. Защото има хора, които много обичат парите, които вземаха от ЦСКА, а Вальо обича клуба и сега го боли от ставащото. Томов бе фалшив собственик, само лъжеше, а после обвиняваше журналисти, че атакували него и клуба. Ами Стойчо - когато диктуваше какво да се пише против Вальо, Вальо го покани да отидат на детектор на лъжата. А Стойчо се кълнеше, че няма нищо общо, но само в разговори по телефона, не гледаше в очите", гневи се легендарният вратар.

Целият материал - четете в сайта "България днес".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ