Анелия Луцинова обича "Комиците", но не ще да влиза в клише

Актрисата Анелия Луцинова от "Комиците" признава, че е опърничава. Има мъж да себе си, но това не е Руслан Мъйнов. "Жените сме обречени да ни свързват с мъже, да ни натъманяват, където им се струва логично", казва тя в интервюто си за новия брой на "Всичко за семейството".

За толкова одумваната предполагаема нейна връзка с Мъйнов тя добавя: "О, толкова пъти се събирахме и разделяхме, нали сте чели в интернет. Не съм от споделящия тип. Има много хора, които искат да си кажат всичко, да не останат хората с погрешно впечатление за тях, да споделят каква е тяхната представа. За мен много неща са лична тема. Дори имам много малко приятели, с които споделям. Нещата винаги са по-сложни от това, което ще кажеш с няколко думи. Предпочитам да не казвам нищо, да не давам поле за интерпретации." Интервюто повдига завесата към нейния личен свят, страстта й към пътешествията, плановете й за бъдещето.

В новия брой ще откриете още разказ за забавните преживявания с артистичната бохема на писателя Любен Дилов-баща, описани в новия том от събраните му съчинения, както и весели спомени на неговия син.

Превъртете часовника на брака си назад, за да го спасите, съветва "Всичко за семейството" в раздела си Приложна психология, а в рубриката Кариера прави подробен разрез на биологичния профил на вашия професионален растеж. Ще се позабавлявате с Топ 5 класацията на най-оборотните актьори в бг сериалите.

От Наръчник за родители ще разберете, че колкото и да са се променили правилата на етикета през годините, в тяхната основа остават три принципа, обобщени от британската специалистка по етикет Мери Кели. Разделът за мода на "Всичко за семейството" е посветен на актуалните летни дантели и начина на съчетаването им с деним, екокожа, тюл. А рубриката Тяло за показ ви предлага поносим и ефективен метод за отслабване - диетата 5:2, или пет дни хапваш нормално, два дни гладуваш. Как, четете в новия брой на "Всичко за семейството".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица