Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Анелия Луцинова обича “Комиците”, но не ще да влиза в клише

Актрисата Анелия Луцинова от “Комиците” признава, че е опърничава. Има мъж да себе си, но това не е Руслан Мъйнов. “Жените сме обречени да ни свързват с мъже, да ни натъманяват, където им се струва логично”, казва тя в интервюто си за новия брой на “Всичко за семейството”.

За толкова одумваната предполагаема нейна връзка с Мъйнов тя добавя: “О, толкова пъти се събирахме и разделяхме, нали сте чели в интернет. Не съм от споделящия тип. Има много хора, които искат да си кажат всичко, да не останат хората с погрешно впечатление за тях, да споделят каква е тяхната представа. За мен много неща са лична тема. Дори имам много малко приятели, с които споделям. Нещата винаги са по-сложни от това, което ще кажеш с няколко думи. Предпочитам да не казвам нищо, да не давам поле за интерпретации.” Интервюто повдига завесата към нейния личен свят, страстта й към пътешествията, плановете й за бъдещето.

В новия брой ще откриете още разказ за забавните преживявания с артистичната бохема на писателя Любен Дилов-баща, описани в новия том от събраните му съчинения, както и весели спомени на неговия син.

Превъртете часовника на брака си назад, за да го спасите, съветва “Всичко за семейството” в раздела си Приложна психология, а в рубриката Кариера прави подробен разрез на биологичния профил на вашия професионален растеж. Ще се позабавлявате с Топ 5 класацията на най-оборотните актьори в бг сериалите.

От Наръчник за родители ще разберете, че колкото и да са се променили правилата на етикета през годините, в тяхната основа остават три принципа, обобщени от британската специалистка по етикет Мери Кели. Разделът за мода на “Всичко за семейството” е посветен на актуалните летни дантели и начина на съчетаването им с деним, екокожа, тюл. А рубриката Тяло за показ ви предлага поносим и ефективен метод за отслабване – диетата 5:2, или пет дни хапваш нормално, два дни гладуваш. Как, четете в новия брой на “Всичко за семейството”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете