Още двама играчи се отдалечават от „Левски“

Още двама планирани за нови в „Левски“ се отдалечават от подписи.

Георги Костадинов над три седмици не приема условията за договор. Игралият в „Берое“ през миналия сезон е чакан, сякаш е Серхио Бускетс, което е нелепо с оглед скромното му име. Липсва „да“ и за последната трета оферта, което намалява много шанса за договор с „Герена“.

Личат високи препятствия за подпис с Атанас Курдов, желан за резервен нападател. Футболистът чака бележка от „Астана“, че клубът няма финансови претенции за него. Всеобщото мнение е, че Курдов е изгонен от Казахстан през м. г. „Астана“ обаче има депозирано уведомление, че чака Атанас за подготовка, следователно го смята за свой. А „синият“ спортен директор Георги Иванов вече обяви, че Курдов ще бъде взет само с изрядни документи.

Така че и тук намалява шансът за договор, поне в скоро време.
Чрез посредници Антонио Аниете е проучил какъв е шансът да се върне на „Герена“. Испанецът не прие условията за нов договор и си тръгна през юни. При вестта за финансовата стабилност в „Левски“ нищо чудно и други, които избягаха, да заобичат пак синьото. „Аниете сам затвори вратата към „Левски“, каза Гонзо през миналата седмица. Така шансът за връщане на Аниете едва ли е сериозен.

Мигел Бедоя ще пропусне оставащите две седмици подготовка. Испанецът се върна от родината, където лежа в болница със стомашно-чревна инфекция, отслабнал е 4 кг.

„Сините“ не харесаха Жозимар Лима от „Дордрехт“ за нов защитник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ