Дръжте винаги под ръка универсално козметично средство за кожни проблеми

Никога не можем да сме напълно подготвени за всякакви случаи, с които околната среда или битови злополуки раздразват, или нараняват кожата ни. Но е проява на здрав разум поне да имаме едно наум какво може да се случи и да държим под ръка в домашната аптечка или пътна чанта едно универсално козметично средство за първа помощ при кожни раздразнения или леки инциденти.

ДжинДжира Алба Спрей е бързо и ефикасно решение за успокояване и защита на кожата, предназначен за хора, които обичат да си спестяват неприятните изненади и предпочитат с едно пръскане да отстранят проблема!

ДжинДжира Алба Спрей е универсално козметично средство, защото съдържа доказалия се в продължение на векове цинков оксид – класическа съставка, без която нито един дерматолог не може да практикува. И второ – защото за първи път цинковият оксид е произведен като дерматологично мляко, което се прилага във формата на спрей. Той не цапа и не изсушава кожата, действа бързо и ефикасно, не предизвиква алергични реакции, безвреден е при дълготрайна употреба и е подходящ както за възрастни, така и за деца.

ДжинДжира Алба Спрей има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект. Той създава защитен филм, който предпазва кожата от всякакви вредни фактори, имитира нейната естествена водно-липидна мантия и така подобрява влажността и еластичността й. Можете да използвате ДжинДжира Алба Спрей при:

– Подсичане при бебета, което се среща често, когато се ползват пелени и е придружено със зачервяване и поява на обриви. Спреят бързо успокоява и охлажда кожата, като предотвратява развитието на инфекции.

– Подсичане при възрастни, когато кожните гънки се зачервяват, появява се неприятен сърбеж, болезненост и склонност към развитие на гъбични и бактериални инфекции. Тези симптоми бързо отзвучават, поради охлаждащото и противовъзпалително действие на ДжинДжира Алба.

– Сърбеж, който може да се дължи на различни причини. Благодарение на успокояващото и противовъзпалително действие на ДжинДжира Алба той изчезва почти незабавно след включване на препарата.
– При повърхностни наранявания и леки изгаряния ДжинДжира Алба се напръсква равномерно върху засегнатия участък. Препаратът образува защитен филм, който предпазва от инфекции.

– При рани, вследствие дълго залежаване /декубитус/ след напръскване с ДжинДжира Албa под засегнатите участъци трябва да се подложи мека материя и често да се сменя положението на болния в леглото. Всеки път преди тялото да се изложи на слънце е хубаво откритите части да се напръскат с ДжинДжира Алба.

– Препаратът може да се използва и когато вече има симптоми на изгаряне. В такъв случай се прилага няколко пъти дневно, като се избягва и минимално излагането на слънце.

GinGira е търговска марка на фирма БОРОЛА.

За консултация със специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА,

София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: +359 2 983 6203,

e-mail: office@borola.com, www.gingira.bg.

Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.