Голмайсторът на „Б“ група вариант за ЦСКА

Голмайстор №1 на „Б“ група Янаки Смирнов може да подсили ЦСКА. Нападателят на „Локомотив“ (Горна Оряховица) бе наблюдаван още през зимата, но тогава „червените“ бяха лидер и търсеха по-висока класа. Тогавашният водач в „А“ група дори гостува в Горна Оряховица заради голмайстора. Но сега очевидно дори във „В“ група ЦСКА е магнит за качествени български попълнения.

От „Армията“ отрекоха да са се свързвали с Антон Карачанаков, който избяга през януари заради две неполучени заплати. След като отиде във втородивизионния руски „Балтика“, крилото рядко влизаше в игра. Освен това Карачанаков винаги е натъртвал в интервюта, че иска да играе на по-високо ниво и едва ли „В“ група е вариант за него.


В същото време домакинът на ЦСКА Добри Димов за втори път може да бъде пенсиониран в последната година. Миналото лято бившият треньор Стойчо Младенов изпрати известния като бай Добри служител при юношите. Възможно е сега събитията да се повторят, след като Любо Пенев го върна в първия тим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Георги

    Г-н Кичашки, Вашите материали наистина са на покъртително ниско ниво. Дори не визирам основната линия, с която, разбира се, не съм съгласен. Доста се изписа, включително в Труд, за протеста на Вагнер и истинските процеси под него, може би е добре да се запознаете с някои от тези текстове, интервюта, анализи и пр. на доста по-грамотни геополитически хора от Вас. Но основното е друго - нивото Ви на журналистическо писане е изключително ниско, използването на изрази от провинциалното ежедневие прави текстовете Ви неразбираеми за интелигентния читател, каквито тук все пак се намират. Мернах някъде думата "наивност" в текста по-горе, може би е добре да помислите сам за себе си върху това. Важи за повечето ви текстове в Труд по принцип, включително за този.

Още от Футбол БГ