На 26 април 2019 да почерпят

Пиенето на алкохол подобрява паметта

Във Върховния административен съд е постъпила жалба срещу решението на ЦИК за избор на доставчик на машините за гласуване

Китайска база на Марс отворена за посетители Съоръжението се намира в пустинята Гоби

Местят финала за Купата през уикенда

„Медицински надзор“ започна проверка по случая с мъжа, който почина вчера пред Пета градска болница

Путин: КНДР се нуждае от гаранции за сигурност Първата среща на върха Москва-Пхенян продължи над 5 часа (обзор)

Полицията в Шри Ланка е арестувала трима души и е открила гранати в Коломбо

Милиони губи хазната от сивия сектор в строителството Не можем да вдигнем заплатите при търгове с критерий най-ниска цена, категорични са от бранша

Йозджан Дениз и Аслъ Енвер пяха в Израел

„Труд Уикенд“ – един вестник за празниците

Армията „окупира” София за 6 май Близо 1000 души набиват крак на жълтите павета на Гергьовденския парад

Данъчните провериха 1800 заможни българи Получиха информация за 51 купени автомобила в чужбина

Двама души са загинали при стрелба в Москва

Мехмед изоставен заради липса на пари (обзор) Намереното бебе в Пловдив без малко да загине на паркинг

СИБанк отпразнува 20 годишен юбилей

СИБанк отпразнува 20 годишния си юбилей. Тържеството беше в галерия "Квадрат 500". Сред гостите бяха финансовият министър Владислав Горанов, кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на кралство Белгия Аник ван Калстър.

Подуправителите на БНБ Калин Христов и Димитър Костов също уважиха празничния повод. На тържеството присъстваха още изпълнителният директор на ДСК Виолина Маринова и заместник председателят на управителния съвет на "Уникредит Булбанк" Андреа Казини и др.

"20 години не са толкова много, но съм впечатлен от резултатите, клиентите на банката, колегите", коментира Люк Хейсънс, председател на надзорния съвет на СИБанк. Той припомни, че СИБанк е част от белгийската “КВС Груп”, която се стреми да е еталон на всички пазари. Това постигат чрез 4 елемента – работят като банков застраховател, фокусирани са върху клиентите, целят устойчив ръст и имат роля в обществото. Той благодари още на всички клиенти и на персонала на банката.

Изпълнителният директор на СИБанк и председател на управителния съвет на Асоциацията на банките в България Петър Андронов също изказа благодарности на клиентите, служителите и белгийските си партньори.

Посланикът на кралство Белгия Аник ван Калстър посочи, че СИБанк е блестящ пример за българо-белгийско сътрудничество. Тя припомни, че в Белгия “КВС Груп” работи като банка и застраховател и че в България има тези две дейности.

Финансовият министър Владислав Горанов каза, че СИбанк има високо ниво на корпоративна отговорност и за стабилността на финансовата система е висока.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.