Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

МВР предупреди: Не преминавайте през Дунав мост-2 утре

Наказания в пловдивската Спешна помощ заради отказана помощ на 2-годишно дете

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри семинар на тема “Изкуството в променяща се Европа – време и граници“

Меркел обеща на Гърция помощ при военна агресия от Турция

Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Алексей Петров за пране на пари

България е партньор по 8 стратегически проекта

Франкофони във Варна за Западните Балкани Ципрас шашнал Меркел и Юнкер с прическа като българския премиер

Индустриална зона „Загоре” в Стара Загора ще бъде първата в България от модерен тип

Чарли Шийн продава имението си в Лос Анджелис

България и Сърбия подписаха три меморандума за транспорта и социалната политика

Учителят на златните медалисти по физика – нежелан от родители

Учителят на златните медалисти по физика – нежелан и гонен с подписка от училището, в което преподава, информира Нова тв.

Тео преподава в елитната математическа гимназия в Казанлък. През последните дни обаче протест на родители срещу него изненада обществото. Причина за недоволството са тройките но физика в края на учебната година на трима-четирима ученици. Родителите смятат, че преподаването и методите на Теодосий Теодосиев не са такива, каквито трябва. Недоволни, те се събраха пред училището.

„Дъщеря ми получи двойка по физика в края на годината и това беше шок за нас. Ние не сме подозирали, че тя има такъв сериозен проблем по физика. Причината е, че не е имало вписани текущи оценки в дневника. От първия срок тя отново имаше двойка. Не мисля, че тя е безотговорна, тъй като тя е постигнала максимални резултати по другите предмети. Това не е проява на бунт от нейна страна, за да покаже, че не й харесва да учи по физика. Тя полага усилия. Просто не ходи в школата на Тео”, разказа Юлия Иванова, майка на деветокласничка, която получи тройка по физика в края на учебната година.

„Няма ученици с по-малко от четири контролни. Не ги пиша всичките веднага в дневника. Тези ученици имат по две оценки в дневника отпреди много месеци. Следващите не ги нанасям, за да им дам шанс всеки да излезе по желание на дъската само за репродукция. Има ученици, които не са ходили в школата, а имат шестици”, опрадва се учителят Тео.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.