С подут корем и запек на плажа? Не!

Лятото е любимият сезон на много хора. И има защо – повече забавления, повече пътешествия, дълги топли вечери по градинки и заведения, така дългоочакваното море... Да си го кажем направо – в сезона на отпуските сме!

Всичко това е страхотно, но не и ако страдате от нередовен стомах и подут корем!

Обикновено факторите, които водят до подобни проблеми, са лошото хранене, недостатъчният прием на течности, стресът, алкохолът както и някои лекарства. Често срещани са и случаите, в които запекът е резултат от смяна на обстановката – т. нар. „туристически запек”, когато човек тръгва на почивка, но за лоша беда, отделителната му система изведнъж отказва...

С един корем напред... Независимо дали е остър или хроничен, запекът провокира негативни изменения в чревната микрофлора и натрупване на бактерии в червата. Когато „запечената ситуация” продължи дълго във времето, тялото се задръства с токсини и отвътре заприличва на токсично сметище. В резултат от това, вие сте уморени и без настроение, нямате никаква енергия, кожата ви започва да се състарява, чувствате се тежки, а коремът ви прилича на футболна топка.

Какво да предприемете срещу запека и подутия корем? За да бъдете в перфектна форма през лятото и особено – на плажа, трябва да се справите с упорития запек! Общият тонус и доброто здравословно състояние са пряко зависими от начина, по който червата функционират. За да се чувствате леки, подвижни и енергични през цялото лято, трябва да освободите тялото си от шлаките. Най-подходящи в случая, са очистителните билкови средства без съдържание на сена!

Натуралакс 3: природен лаксатив с доказано ефективно слабително действие!

Натуралакс 3 е оригинален американски продукт, специално създаден срещу запек, подуване на корема и често отделяне на газове. Отличава се със 100% органичен състав, тъй като комбинира само стандартизирани екстракти с много високо качество и гарантиран произход.

Какво съдържа Натуралакс 3:

• Алое вера

• Джинджифил

• Американски орех

• Копър

• Малина

• Зърнастец

• Мента

Как действа Натуралакс 3:

• Подобрява състоянието на чревната микрофлора!

• Стимулира естествените движения на червата и допринася за пълното им изпразване!

• Оптимизира храносмилането и производството на храносмилателни сокове!

• Премахва подуването на корема и газовете!

• Ускорява извеждането на токсините от тялото и действа силно антиоксидантно!

• Има противовъзпалителен ефект!

Натуралакс 3 няма да попречи на вашите ежедневни дейности, защото има контролирано действие. Това означава, че ефектът е гарантиран още на сутринта след ставане от сън, без да има опасност от повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня! Единственото, което се изисква от вас, е да приемате по 2 капсули вечер преди лягане, с повече вода! Това е всичко... Още сутринта ще се почувствате по-леки и... по-щастливи!

Натуралакс 3 е напълно безопасен, затова може да се приема дори от бременни и кърмещи жени, и деца над 12-годишна възраст!

Натуралакс 3 е природен лаксатив, който ефикасно противодейства при запек, метеоризъм, колики, подут корем и прекомерно отделяне на газове, тежест и дискомфорт в областта на корема. Благодарение на мекото си действие, се препоръчва и на хора с хемороиди! Предлага се в две разфасовки – от 20 и от 100 капсули.

Продукт на американската компания Nature’s Way - първият в света производител на доказано натурални продукти, чието фармацевтично-лицензирано предприятие отговаря на най-високия стандарт за добри производствени практики (GMP). Компанията е на пазара от дълги години насам и предлага над 500 природни продукта с доказано качество, безопасност и ефективност.

Натуралакс 3 можете да откриете в аптечната мрежа или да го поръчате тук

За повече информация: 02/9530583 – Ревита ООД

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве