Близо 20 000 непридружени деца мигранти са регистрирани в ЕС през 2018 г.

Възстановиха движението през „Капитан Андреево“ и „Лесово“

Япония разшири търсенето на падналия изтребител F-35

Нов мощен циклон удари Мозамбик

Жертви и над 10 ранени при верижна катастрофа в САЩ (ВИДЕО)

Путин стана доктор хонорис кауза на Пекинския университет

Спряха преминаването през „Капитан Андреево“ и „Лесово“ заради проблеми със системата Пунктовете не обслужваха автомобили час и половина

Руското МВнР: ЕС ще остане най-важният партньор на Русия

Японският император се показа за последен път официално пред публика

Безплатни ваксини на деца поставят в 4 болници в София

Българка продаде картина за €10 000 на човек на Обама Любена Фокс е опозиция на консуматорския свят

1300 мигранти избягаха от център за задържане в Мексико

Валентина Александрова – нежната струна на „Филхармонията и Криско“

Шефът на полицията на Шри Ланка подаде оставка

Две момчета спасиха куче от водите на Тунджа

Конкурс за 200 граничари

Вече е обявен и конкурс за 200 служители в Гранична полиция. В средата на месец юли ще бъде направена първата копка на оградата по българо – турската граница, като тя е разделена на три части, а всички обществени поръчки и конкурси са готови. Очаква се оградата да бъде изградена напълно в края на годината. Това съобщи в Бургас главният секретар на МВР Георги Костов. Дотогава командироването на униформени от вътрешността на страната на браздата ще продължи.

МВР има идея за промяна в Закона за управление при кризи. Законодателната инициатива ще позволи армейските части да носят службата си с бойни оръжия в такива критични райони. В момента няма такава правна възможност, каза още Георги Костов.

В МВР са изяснили детайлите около убийството на 5-годишния Никита Леонтиев. Детето бе намерено мъртво в куфар през месец март в района на Пасарел. ДЗа МВР случаят Герман Костин е приключен. Това вече е закрита тема за насУ, коментира още главният секретар. Разследването за убийството на Ана Леонтиева, майката на Никита, което се води в Бургас все още не е приключило и по това дело Костин не е привлечен като обвиняем. Жената бе открита зверски развфасована край Приморско, където Герман Костин има вила.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.