Полицията в Сливен – отличник на МВР

Областната дирекция на МВР в Сливен е с най-добри комплексни показатели в работата си от началото на годината – съобщи директорът старши комисар Чавдар Божурски. Това показват обобщените резултати от извършеното отчитане на ефективността от работата на всички областни дирекции в страната.

“Очаквам професионализъм и отдаденост в изпълнението на професионалния дълг от всички служители. Ще държа да се постига висока ефективност, безкомпромисност и на добро отношение към гражданите” – каза още ст.комисар Божурски пред гости и състава на дирекцията на тържествено събрание послучай 136 годишнината от създаването на МВР.

Преди това се състоя официална церемония на централния площад “Хаджи Димитър” в Сливен, където директорът на ОД на МВР-Сливен прие строя. Негово Високопреосвещенство сливенският митрополит Иоаникий привества служителите на реда. Командоси от Специализираното тактическо звено за бързи действия направиха атрактивна демонстрация на акция за задържане на опасни престъпници.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.