Черен петък: Девет жертви по пътищата, сред тях дете и бременна жена (обзор)

Девет души, сред които бременна жена и дете, загинаха днес при четири тежки катастрофи в страната. Седем са ранените.

Около 6,35 ч сутринта при верижна катастрофа между три автомобила на автомагистрала „Тракия” при надлеза за Карлово загинаха мъж и дете на възраст около 9 години. Петима бяха откарани в болница - мъж и жена на 45 години, 14-годишно момиче, 18-годишно момче и 36-годишен мъж.

Около 10 ч в отсечката между поморийските села Медово и Бата в крайпътно дърво се заби лек автомобил „Рено 19” , управлявано от 54-годишен мъж. С автомобила се придвижвали и 34-годишната дъщеря на водача, 16-годишно момиче и 24-годишно бременно момиче. От пътния инцидент загинаха 34-годишната жена и бременното 24-годишно момиче. Водачът на автомобила и 16-годишното момиче са откарани в МБАЛ – Бургас и настанени в отделение „Неврохирургия”, без опасност за живота.

Към 14 ч край с. Богорово, между Варна и Силистра, загинаха четирима мъже, след като „Мицубиши” се удари в „Рено Меган”.

Около 15.50 часа е подаден сигнал за загинал на място моторист край врачанското село Баница. Най-вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост. Жертвата е 34-годишен мъж от София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини