Кичка Бодурова втрещи Цветанка Ризова с личен въпрос

Мога ли да те попитам - истински ли са ти устните? С този въпрос Кичка Бодурова шокира тв водещата Цветанка Ризова, чийто гост в предаването й по БиТиВи беше изпълнителката.

"Нито едно боцкане нямам по лицето си", успя да отговори Ризова.

Певицата, прекарала дълги години в Гърция коментира кризисната ситуация в южната ни съседка. "По-богати ли сме от гърците, че да плащаме данъци? Те са хора на живота, ние сме балканска страна също. Но ние се държим все още, слава Богу. Но как се държим?"

"Комшиите обичат да мързелуват и за нищо на света не искат да се разделят със следобедната си дрямка. Не плащат данъци, трудно се съгласяват на тежък труд и гледат да се докопат до „мекото на хляба”.

На мои роднини, познати им намалиха пенсиите с 50 евро и те възмутено възкликнаха: „Ама как така!”, а тук – като има пенсионери, които и това нямат...”, коментира певицата.

„Историята на гърците ги прави много горди. И има защо. Но тяхното настояще? Колкото и да са горди, мисля, че разумността трябва да надделее. Как ще излезеш от такава ситуация – достоен? Не вярвам”, заяви Кичка Бодурова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица