Григор сред 50-те най-сексапилни мъже

Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, любимецът на дамите в Холивуд. Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа инстаграм.

Но със засилващата се жега на „Уимбълдън“ Григор повече няма да изгаря сърцата на своите фенки. Кошмарният му сезон продължи с убийствена загуба от Ришар Гаске в третия кръг - 3:6, 4:6, 4:6. Преди година поставеният под №11 българин стигна до полуфинал. А ранно поражение сега означава, че ще падне сериозно и в световната ранглиста - след „Уимбълдън“ ще е вече между 15-о и 18-о място.

Гаске спечели предишните 4 дуела с Димитров, но загуби демонстративния им двубой миналата седмица. Гришо спаси 4 мачбола в третия сет, но това бе прекалено малка утеха за поредното разочарование през сезона. Димитров може пак да получи наградата за удар на деня - между краката направи лоб в стил Роджър Федерер. Тези ефекти обаче победи не носят. На трибуната имаше двама британски лордове - сър Себастиан Коу и сър Тери Уогън.

Шокираща загуба претърпя и Рафаел Надал, който падна в 4 сета от тъмнокожия представител на Германия с реге прическа Дъстин Браун (№102 в световната ранглиста).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт