Размисли и басти: Лола ди Мола захапа Холивуд

Снимка 1

Актьорът Пол Ръд позира с Майкъл Дъглас и Адам Скот по време на церемония на холивудската Алея на славата на 1 юли 2015 г. в Холивуд, Калифорния. Ръд, който е в ролята на „Човекът мравка“ (Ant-Man) току-що е получил 2554-тата звезда на Алеята на славата.

Майкъл Дъглас, който е част от актьорския състав на филма, вече има своя звезда в славната алея и придружава своя колега в звездния момент. Третият е колегата им Адам Скот.

Дотук всичко хубаво. Защо обаче тримата изглеждат като герои от „Последният ергенски запой“, които са поркали цяла нощ а призори са облекли набързо официалните дрехи и са се изтърсили на сватбата?

А може би Пол, Майк и Адам точно това са направили?

Ами, съдете по външния им вид.

Майкъл Дъглас е в приличен светъл костюм, но кафявите спортни мокасини са - първо, неподходящи като модел за носене с костюм и второ - жестоко се нуждаят от четка и боя за лъскане. Катрин не поглежда ли мъжа си, преди да го пусне да се излага на обществени места?

Главният празнуващ Пол е горе-долу окей от главата до... глезените. Там следват обувки на висока гумена подметка, които хич не са подходящи за този костюм. Обяснението може би се крие в негово интервю отпреди няколко години, където споделя: „Висок съм 1,75, но на високи обувки докарвам 1,80...“ Ех, всеки си има слабости.

Адам е с класическо мъжко модно прегрешение - черен костюм с кафяви обувки. Но да не забравяме, че Холивуд диктува модата и там всичко е позволено.

Снимка 2

Ветеранът Арнолд Шварценегер, ексгубернатор на Калифорния, представя новия Терминатор, а на кадъра е в компанията на колегата Слай.

„Щастлив съм да бъда Терминатор отново, след 30 години, но се нуждаехме от нова история и добър сценарий”- заяви пред Ройтерс 67-годишният актьор.

Бръчките, побелялата коса и изтънялата кожа се дължат на изхабяването на органичната част на Терминатора, но причината да минат толкова години, докато се завърне при хората, се дължи на факта, че поради металната си композиция не може да използва машината на времето. Арни се е спретнал в класически черен костюм с бяла риза. Това, което се набива на очи обаче, са двата му огромни сребърни пръстена с черепи на тях. Той самият ги нарече преди време „пръстените на развода“. Те символизират новата му свобода от брачните окови на Мария Шрайвър, за която той бе женен четвърт век. В ергенлъка обаче явно липсват стилистичните съвети на жена - косата на Арни червенее и изглежда сякаш сам се е боядисвал без огледало.

Към неговите пръстени на свободата леко завистлив поглед може да хвърли Силвестър Сталоун, чиято брачна халка на лявата ръка му стяга от 1997 г. насам - женен е за моделката Дженифър Флавин, от която има три дъщери. Иначе Дженифър явно го съветва добре, защото Слай изглежда прекрасно в спортния си аутфит от сако пепит и тъмносини джинси.

Снимка 3

Златният медалист по джудо Шиничи Шино пристигна на премиерата на „Терминатор Genisys“, издокаран в безупречен смокинг, пригладена назад коса. Жестоко хрумване е да си сложи сценичния грим от филма - той влиза в ярък контраст с класическото облекло и създава неповторим „уау“ ефект. Браво!

Снимка 4

Джуди Гриър пристига на премиерата на "Ant-Man" в театър Dolby с роклята от колекцията Bibhu Mohapatra Fall 2014 в бордо. Роклята е с леко променен дизайн, за да покаже повече от прекрасната кожа на актрисата. Елегантният асиметричен дизайн на предницата и фината раздвижена част на полата като архитектурно бижу подчертават прекрасната фигура и стил на актрисата. Семплата прическа с прибрана коса и красивият нюанс на червилото хармонират с интересната конструкция на тоалета. Сатенени обувки в по-светъл нюанс като акцент приковават погледа в долната част, а сребристия клъч на дизайнера Еди Паркър и семплите обици- Nicholas Kirkwood завършват класическата визия .

Снимка 5

Актрисата Емилия Кларк (точно така, от „Игра на тронове“) пристига за премиерата си в „Терминатор“ със суперизискан графичен тоалет на Rosie Assoulin - уникален дизайн, асиметрични комбинации в долната част и така актуалните прорези в областта на талията. Изключително впечатляващо!

Финият руж, смело подчертаните вежди и очите с лека очна линия допълват по неповторим начин дискретната красота на актрисата. Майсторски оформената коса в прическа боб, открива нежните черти и свежото излъчване на актрисата.

Свежият вид на актрисата завършва с прекрасно оформен маникюр в яркорозово и единственото бижу е коктейл пръстен на Delfina Delettrez.

Снимка 6

Актрисата Сара Дюмонт в коктейлна рокля от колекцията "Red Candy" на The 2nd Skin Co. Яркият червено- розов нюанс на роклята в мини дължина и изчистена линия подчертава красивия силует и прекрасния тен. Вдигната във висок кок коса и изчистеният грим подчертават младежката свежест на актрисата. Основният акцент във визията са прекрасните крака, носещи перлено-златисти обувки като бижу. Ах, какви крака...

Снимка 7

30-годишната чаровницата Тери Уибъл извървя сравнително бързо дългия път от малко градче в Луизиана, където тя е най-малката от 5 деца в семейството, до звездния си час в новия „Терминатор“. Изчистена зелена официална рокля, колан и съчетани с него обици - истинско доказателство за правилото, че малкото е повече.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл