Общински инспектори събраха над 76 000 лв. глоби от шуменци

Столицата е домакин на „София гейм уийк“ Информационните технологии формират 5.7% от икономиката на София

Зам.-кметът Барбалов: Софиянци вече могат да плащат годишния данък за колите

България и Македония ще сътрудничат в здравеопазването Здравните министри на двете държави подписаха споразумение

Кандидатите за българско гражданство могат да подават документи по електронен път

Общинският съвет в Търново взел 196 решения за полугодие За периода се е изказал само един гражданин

Търсят парцели и къщи за около 200 хил. евро Инвеститори предпочитат терени за сгради с РЗП от 1000 до 3000 кв.м.

Откриват изложба на Борис Георгиев в Берлин Започва честването на 140 години дипломатически отношения между България и Германия

Малък, среден или дълъг – купувачът избира размера на новия Opel Zafira До 9 пътници могат да се настанят в кабината

Правосъдното министерство иска отмяна на даването на българско гражданство срещу инвестиции

Министър Ангелкова: Очакваме 2018 да е рекордна с над 9 млн. чужди туристи

Стоянка Мутафова: Нямам необходимост от Гинес С режисьора Методи Андонов хем се обичахме, хем се млатехме, признава през смях голямата актриса

Ципрас във видеопослание за Преспанското споразумение: Превъзмогнахме страха и инерцията

Варна ще има втора Морска градина Одобриха ПУП за Аспаруховия парк, започнат от 1997 г.

ВМРО поставят пред ГЕРБ въпроса за Данък „Лукс“

Зеленчуци по провансалски

Продукти: 1 тиквичка, 1 патладжан, 4 домата, твърд кашкавал, 4 скилидки чесън, 2 клонки пресен босилек, сол и подправки на вкус, 0,5 суп. лъж. зехтин

Приготвяне: Подготвяме продуктите. Доматите и тиквичките (патладжаните) ги измиваме добре и нарязваме на кръгчета.

Как да приговите зеленчуци по провансалски четете тук.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.