Марио Варгас Льоса (79 г.) се развежда, взима майката на Енрике Иглесиас!

За любовта възрастта не е граница и нобеловият лауреат за литература Марио Варгас Льоса го доказва за пореден път.


79-годишният перуански писател заряза съпругата си Кристина (70 г., същевременно и негова първа братовчедка), с която имаха половинвековен брак и три деца, и обяви, че ще се жени за 64-годишната Изабел Прейслер.


Изабел е известна като първата съпруга на певеца Хулио Иглесиас и майка на техния син Енрике. Заради своята екзотична красота светската дама носи прозвището „Перлата на Манила“ в родините Филипини.


За тяхната връзка започна да се говори преди няколко месеца, когато папараци ги засякоха на интимен обяд в мадридски ресторант. Двамата току-що се бяха прибрали от Лондон, където бяха сред специалните гости на официален прием на принц Чарлз.
Преди няколко дни нобеловият лауреат за литература от 2010 г. обяви в туитър, че с Изабел са заедно от осем месеца насам.


Изабел и Хулио Иглесиас се срещат през 1971 г. още съвсем млади - той е вратар на младежкия отбор на „Реал“ Мадрид, а тя е начинаеща журналистка и тв водеща. Преде да се разведат през 1979 г. им се раждат дъщеря и двама синове.


Изабел е имала 3 брака досега и в момента управлява доходоносен бизнес като рекламно лице на обувките „Маноло Бланик“ и фаянсовите изделия„Порцеланоса“. Тя произхожда от стар и богат аристократичен филипински род с испански корени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл