Арестуваха шофьорка, кьор-кютук пияна

Полицаи прибраха в ареста в Монтана жена, заловена да шофира автомобила си след нощен алкохолен маратон. В неделя към 6 часа сутринта патрул на КАТ спрял за проверка на входа на Монтана от Лом автомобил "Мазда 626". Зад волана на колата седяла 26 годишната Красина К. от Бойчиновци.

Жената гледала доста разфокусирано и едва говорела и полицаите направили проверка с дрегер. Уредът показал 2,15 промила алкохол. Гуляджийката отказала да даде кръвна проба и след като й съставали акт униформените я прибрали за 24 часа зад решетките. По случая е образуваано бързо производство. Пак в неделя сутринта друга пияна дама обърна кола край Лом и едва не уби себе си и спътничката си. 24 годишната Милена В. след купон подкарала "Опел Тигра", но заради високата скорост и алкохола загубила контрол над колата.

Машината излетяла от пътя и се ударила в дърво. Спътничката на водачката Лилия Д./25 г./ е настанена в болница с охлузни рани, но без опасност за живота. Проверка показала, че Милена В., е карала с 0,90 промила. На шофьорката е съставен акт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони