Шофьорка блъсна жена, ходеща по тротоар във Варна

Шофьорка блъсна жена, ходеща по тротоар във Варна, съобщиха от полицията в града.

В неделя, в около 21,20 часа, преди кръстовището на бул. „Вл. Варененчик“ и ул. „Акад. Ан. Сахаров“ 26-годишна водачка на „Форд“ при ляв завой, губи контрол над автомобила и блъска пешеходка, движеща се по тротоара. Вследствие на инцидента 39-годишната пешеходка получила контузни наранявания, прегледана е и освободена от спешното, без опасност за живота, съобщават от пресцентъра на полицията.

С контузии на таз и крак се отърва 44-годишен варненец, чийто мотопед бе пометен от тежкотоварен „Мерцедес“ в петък следобед. Инцидентът станал на ул. „Г. Бенковски“. Водачът на ТИР-а докато се пристроява от дясна в лява пътна лента, не пропуска и блъска мотопед „Хонда“. Пострадалият е без опасност за живота.

Малко по-късно същия следобед в кв. „Чайка“ 30-годишен столичанин зад волана на мотоциклет „Ямаха“ поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, губи контрол и пада. Вследствие на инцидента мотоциклетистът получил фрактура на лопатка, прегледан е и е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони