Спестете пари от обзавеждането на банята с Gaudi DS!

На всеки от нас му се иска да живее в удобно и уютно жилище. Банята, в частност се нуждае от съответния ремонт. Предимство, което не трябва да пропускаме са промоциите, които постоянно съпътстват летния сезон. Например сега от 15.07 до 31.07 Gaudi DS пуска големи намаления на определени продукти, засягащи обзавеждането за баня: мебели, смесители, структури за вграждане и други.
Възползвайки се от предложените намаления, Вие може да спестите до 40-50% спрямо регулярно предлаганите цени по каталог. Офертата не е за изпускане, предвид сериозната сума, която обикновено се отделя за ремонт на банята. Отново връщайки се на примера са Gaudi DS, в специалния им раздел „промоции“ ще намерите почти всичко, необходимо за цялостното обзавеждане: от сифоните до най-дребните детайли, например аксесоарите.

Кои са факторите, влияещи на избора ни на обзавеждане за баня?

- Цената – няма какво да се лъжем, малко са хората, които не се влияят от нея;

- Качеството – както и при много други продукти, тук немските производители доминират (изключения са някои шкафове и сифони например);

- Дизайна – в Европа отдавна хората си плащат за това, у нас трудно се възприема тази практика и по-скоро горните два фактора за по-важни.
Някои прости практики, които ще ни спестят пари:

- Пазарувайте продукти, които се продават в комплект (например смесител за душ заедно със смесител за мивка – така или иначе ще Ви трябват, купувайки ги заедно ще спестите пари);

- Възползвайте се от сезонните/периодични намаления, магазините за баня се опитват да реализират бърз оборот, Вие от своя страна се възползвате от предложените намаления.

В допълнение на добрите съвети, специално искаме да обърнем внимание, че не трябва да взимате решението си само на база цена – правейки компромис с качеството, Вие рискувате да плащате два пъти едно и също нещо. Както казват някои хора „Не съм толкова богат, че да пазарувам евтино“.

Важно послание до всички читатели на Труд - лятото е времето за обзавеждане на вашата баня. С промокод TrudGaudi2015 получи допълнително 5% отстъпка за намалени стоки или 15% за стоки без намаление и безплатна доставка до врата при поръчка над 150 лв. - онлайн, по телефона - 02 860 1599 или на място в магазина на ул ."Ралевица" 94 (срещу мол България).

Офертата е валидна от 15.07.2015 г. до 05.08.2015 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини