Мулатка - сред фаворитките в конкурса за адреналинки

Красавица с афровизия и балкански темперамент е сред фаворитките в конкурса за адреналинки, чийто първи кръг приключи наскоро.

Желаещите да заемат мястото на настоящите титулярки Ками, Вики и Пепи са над 1000, но едва 200 от записалите се бяха допуснати до среща с продуцента на „Господари на ефира” Джуди Халваджиян и хореографките Полина Василева и Тамара Кривлева. От тях само 15-20 ще имат шанс да покажат добра двигателна култура на финалния тур, който ще се проведе в студиото на сатиричното предаване.

„Отдавна търсим мулатка за адреналинка. Може пък този път да сме открили подходящата и да я видим на екран от септември.”, загатнаха от екипа пред „Монитор”.

Най-голям наплив за позициите има от София, Пловдив, Варна и Бургас, а две от момичетата пътували от Сърбия и Македония, за да опитат късмета си под светлината на прожекторите. Някои признали, че за да спечелят симпатиите на журито, са преминали в лагера на червенокосите. Средният ръст на девойките, които ще веят жартиери с финес между Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков в праймтайма на Нова тв наесен, е 171 см. Теглото им не надхвърля 54 кг, а преобладаващата възраст на кандидат-секссимволите е 20 г. „Има обаче и претендентка на 40 г., която твърди, че изглежда като на 30 г.”, издават с усмивка от „Глобал вижън”.

Освен харизма и сценично присъствие девойките показали и чувство за хумор, изтъквайки като плюс в биографията си второ място на републиканско състезание по ези-тура и системни победи в квартални съревнования по „Не се сърди, човече”. По-сериозните от тях обаче заложили на призове от олимпиади по математика и биология, титли от национални и международни турнири по спортни танци и художествена гимнастика, както и сериозни постижения от турнири по информационни технологии. Дали бодрата смяна адреналинки ще запази настоящия си трицифрен състав, или ще се върне към класическата двойка, ще разберем през август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес