Трима отвличат работник в багажник на беемве, бият го край селски кошари

Трима хасковлии поломиха къща в близкото с. Родопи, натъпкаха 29-годишен работник в багажник на БМВ и после го набиха. Извършителите са издирени и арестувани, съобщиха от полицията.

Наказателната бригада била повикана от дядото на 19-годишния Георги В. Преди това пенсионерът се скарал със Славчо И., нает от негов комшия да ремонтира къщата му. Възрастният мъж се оплакал за пререканието на внука си. Младежът от областния град повикал приятелите си Велизар К. (21 г.) и Петьо И. (23). Те се качили в автомобила и отпрашили към димитровградското село. Там влетели в ремонтираната къща. Строшили прозорците и вратите й набили Славчо и после го сгънали в багажника на БМВ-то. До кошарите на Добрич жертвата била извадена от колата и отнесла още бой, след което нападателите я зарязали и заминали за Хасково.

Междувременно 26-годишният Митко, собственик на поломената къща, се обадил в полицията. Веднага започнали блокади по пътищата и раздалите собствено правосъдие били заловени. Срещу тях е образувано досъдебно производство за отвличане и нанасяне на лека телесна повреда. Отнеслият юмруци и ритници Славчо И. е с наранявания и натъртвания по ръцете, главата и други части на тялото. Работата по случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право