Неймар заснет пиян от свой гост

Скандално видео с пияния Неймар набира скорост в интернет. Кадрите са заснети тайно и разпространени от гост в собствения му дом. Голаджията на “Барселона” организирал парти в къщата си и един от поканените е филмирал част от купона. Вижда се как прекалилият с алкохола футболист едва се държи на крака и пее. Гуляят е бил в Бразилия, където Неймар прекарва ваканцията си. Сред гостите се вижда бившият му съотборник в “Сантос” – Ганзо.

“Когато съм в почивка, мога да правя каквото си поискам – ядоса се той. – Много е гадно, че човек, когото съм поканил, е направил това видео и го е пуснал. Вече не мога да имам спокойствие дори в собствения си дом.”

Неймар приветства привличането на Арда Туран от “Атлетико” (Мадрид) в “Барселона”. Каталунците взеха турчина за 41 млн. евро, но с опция да развалят сделката, ако бъдещият клубен президент не я одобри. Изборите за шеф са на 18 юли. Един от кандидатите – бившият бос Жоан Лапорта, не гледа с добро око на този трансфер. “Арда е страхотен играч, той е един от най-добрите в Испания и ще ни свърши работа”, каза Неймар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят