7-годишното момче, нахапано от питбул, е без опасност за живота

Момчето, нахапано от куче и мъжът на 31 години, който му е помагал, са докарани в "Пирогов" без пряка опасност за живота.

След подробни консултации и изследвания, лекарите са констатирали, че момчето има 4 рани на лявото бедро, които са зашити и превързани, рана на едната ръка и одраскване на другата ръка, които не се налага да бъдат зашити. Според дежурната лекарка момчето трябва да остане в болницата, но баща му е отказал хоспитализация, съобщиха от "Пирогов".

31-годишният мъж, който е пострадал е с рана на дланта на едната ръка. Тъй като тя не е толкова сериозна, не се е наложило да бъде зашита. След като е промита и превързана, той е освободен да си ходи.

Питбул нахапа 7-годишно дете в София. Инцидентът е станал в двора на 102 училище в квартал "Надежда 4".

Калоян Евтимов е приет в "Пирогов" без опасност за живота. Детето е с няколко рани по ръката и откъснато парче месо от крака, разказа пред Нова телевизия баща му Валентин. В болницата малкият Калоян се е държал мъжки, въпреки уплахата си, сподели още той.

Кучето, което е нападнало детето, е домашно, но е било пуснато да се разхожда в двора на училището без каишка и намордник. Семейството на Калоян се заканва, че няма да остави нещата така и ще търси отговорност от виновниците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини