Наказаха Вутов за 3 мача

Александър Манолев стана обвиняем за злоупотреби със средства от ЕС Определена му е гаранция от 100 000 лева

Синовете на богат бизнесмен били сред нападателите в Шри Ланка

По Великден в Бургас паркирането ще е безплатно

Реновират жп гарите „Подуяне“ и „Искър“ за 1,2 млн. лева

Смърт на магистрала и в църква

„Булгартрансгаз“ обяви търг за изграждане на две компресорни станции към интерконектора със Сърбия Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 351,6 млн. лева

Лом разказа историята си с великденски яйца

Вицепремиерът Марияна Николова на конференция в Унгария за 575-ата годишнина от Варненската битка

Лютви Местан е платил паричната си гаранция от 10 000 лева

Ева Лонгория в супер форма 10 месеца след като роди

ГЕРБ създава Председателски съвет с партиите, които подкрепиха евролистата

Румен Леонидов представи „Покаяние Господне“

ЦИК: Във всички райони на страната ще се проведе машинно гласуване

Изоставеното в Пловдив бебе за малко да бъде блъснато от кола Майката, зарязала детето, се оказа просякиня от старозагорското село Обручище

Съд вдигна ръце от питбули убийци

Общината и Областната дирекция по храните /ОБДХ/ да решат съдбата на питбули убийци в Русе. Това постанови окръжният съд, като отмени решението на районните магистрати кучетата да се отнемат в полза на държавата и да се умъртвят. На 29 март м.г. Цезар и Клеопатра разкъсаха до смърт Димитра Георгева /6 г./ в русенското село Червена вода.

Окръжният съд не може да се произнесе какво да се прави с животните, тъй като престъплението не е умишлено, а е извършено по непредпазливост, е становището на магистратите. Те потвърдиха присъдата от 1,8 г. затвор условно с 4-годишен изпитателен срок и 500 лв. глоба на собственика на питбулите Пресиян Костадинов /26 г./. Леля му Анелия Коева, която също не положила достатъчно грижи за Цезар и Клеопатра, е с 1,4 г. затвор условно с 3-годишен изпитателен срок и 300 лв. глоба.

Двамата синове на починалата старица настояваха като граждански ищци да получат от 12 000 до 100 000 лв. обезщетения за преживените мъки и страдания след кончината на майка им. Те ще търсят справедливост по ново дело.

Трагичният инцидент се разиграва, когато песовете прескачат оградата и нападат бабата. Старицата отивала при съседи, но виковете и ударите й по заключената входна врата изнервила животните. Стопанинът им бил на лекции във Велико Търново и ги оставил на леля си. Въпреки усилията на лекари в МБАЛ – Русе, баба Димитра почива са броени дни.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.