Проститутка плаща 10 000 лв. глоба за мнимо изнасилване

Русенска проститутка ще трябва да плати 10 000 лв. глоба заради лъжлив сигнал на тел. 112, че е изнасилена. Елена Д. е длъжна да намери парите, за да не се срещне с НАП или частен съдебен изпълнител. Районният съд в крайдунавския град вече потвърди съставеното й наказателно постановление от полицията, което секструженичката обжалва.

Платената любовчийка се вбесила, че неплатежоспособен клиент я разкарал напразно на адрес. Тя не го обслужила, но решила да го накисне за изнасилване. Жената набрала тел. 112, като дори поискала от оператора да викне полиция. Сигнала потвърдила и нейна колежка, която я чакала на стълбището в блока.

Пристигналите полицаи не открили следи от изнасилване и издирили лъжкинята по джиесема. Тя им обяснила, че всичко е наред и дори им се извинила за безпокойството. Служителите на реда обаче я санкционирали заради фалшивия сигнал за викане на помощ, който закон се наказва минимум с 10 000 лв.

Според справката по делото познайницата им била привиквана многократно във второ РУП заради предлаганите полови услуги на бул. "България". На разпитите тя признала, че заедно с нейна колежка решили да избегнат актовете и глобите с обслужване на мераклии по домовете. Двете "магистралки" пуснали обяви в Интернет и започнали да забиряват клиенти. За да не ги пребият, сексжриците се пазели взаимно по схема. Ако повиканата жена не излезела в точно определения час след сеанса, другата отивала да я търси на адреса.

Проститутките по входно-изходните магистрали на Русе се разбягаха след въведената пракитка от Районния да ги глобява по 1000-1500 лв. за нетрудови доходи. Сред санкционираните вече има и двама травестити.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл