„Локо“ (Пд) тръгна с бира, кебапчета и музика

3000 фенове на „Локомотив" (Пд) уважиха официалното представяне на любимия отбор за сезона в „А" група. Отборът трудно победи с 1:0 втородивизионния „Верея" (Стара Загора) в последната си лятна контрола. Завърналият се нападател Зоран Балдовалиев вкара фамозен гол от фаул.

Македонецът обаче вероятно ще е резерва в първия кръг срещу „Славия“. С най-голям шанс за титулярно място от новите играчи засега са бранителите Кирил Кочев, Александър Тунчев и Крум Стоянов и халфовете Оливие Боне и Димо Бакалов.
Официалното представяне на „Локо" бе предшествано от хепънинг на „Лаута", като за настроението се грижеше диджей, мина концерт на рок банда „Wild Horses", а феновете се подсилваха със скара и бира.

Големият градски съперник „Ботев“ се скри в планината. Треньорът Петър Пенчев намери спасение от адските жеги и заведе футболистите си на плаж на 1200 метра надморска височина в Родопите. Там „канарчетата" направиха възстановяване в басейна край хижа „Равнища" над село Дедево. Заниманието бе използвано и като своеобразен тийм билдинг преди сезона.

Пенчев ще покаже на феновете всички нови попълнения днес от 18 ч, когато е контролата със столичния „Септември". Засега като твърди титуляри от новопривлечените се очертават вратарят Валентин Галев и уругвайското крило Нико Варела, който е на път да се превърне в любимец №1 на привържениците на „канарчетата" с нестандартни отигравания.

Новият спортен директор на „Ботев" Георги Марков бе на разузнавателна мисия на стадион „Искър" в Самоков, където видя загубата на „Левски" с 0:2 от „Пирин". В първия кръг на новото първенство „жълто-черните“ приемат именно гранда от „Герена“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ