Ученичка от изоставените деца в Испания: В хотела ни имаше наркомани и пияни

В двузвездния ни хотел имаше наркомани и пияни преди да ни преместят. Беше много лошо. Това обяви ученичка от 11-и клас в Националната финансово-стопанска гимназия, която е на злополучната екскурзия в Испания и Франция.

„Нямам представа какво ще става да края на екскурзията. Хотелът, в който ни бяха вкарали, беше лош. Не знаехме какво става и с багажа ни. Ако не бяха шофьорите да платят, най-вероятно нямаше да се вземем багажа”, пък каза Анна-Мария Тарасова.

Учениците са платили за екскурзията още през февруари, но парите не са стигнали до испанската агенция посредник. Средствата са били достатъчни само за първите две нощувки в Любляна и Кан, за нощувката в Испания парите са дали шофьорите на автобуса и някои от възрастните в автобуса, съобщава bTV.

Стигнали са децата да бъдат настанени в двузвезден хотел, пълен с проститутки и наркомани, приличащ на бежански център, според техните думи.

По-късно от испанската агенция посредник потвърдиха, че парите вече са им преведени, а децата бяха настанени в хотел четири звезди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини