Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

Ученичка от изоставените деца в Испания: В хотела ни имаше наркомани и пияни

В двузвездния ни хотел имаше наркомани и пияни преди да ни преместят. Беше много лошо. Това обяви ученичка от 11-и клас в Националната финансово-стопанска гимназия, която е на злополучната екскурзия в Испания и Франция.

„Нямам представа какво ще става да края на екскурзията. Хотелът, в който ни бяха вкарали, беше лош. Не знаехме какво става и с багажа ни. Ако не бяха шофьорите да платят, най-вероятно нямаше да се вземем багажа”, пък каза Анна-Мария Тарасова.

Учениците са платили за екскурзията още през февруари, но парите не са стигнали до испанската агенция посредник. Средствата са били достатъчни само за първите две нощувки в Любляна и Кан, за нощувката в Испания парите са дали шофьорите на автобуса и някои от възрастните в автобуса, съобщава bTV.

Стигнали са децата да бъдат настанени в двузвезден хотел, пълен с проститутки и наркомани, приличащ на бежански център, според техните думи.

По-късно от испанската агенция посредник потвърдиха, че парите вече са им преведени, а децата бяха настанени в хотел четири звезди.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете